Jo a push?
Koszi a valaszokat.
11-en vagyunk hatra 9/11, 2 embernek van 8bb-je. Jo a push?
No Limit Holdem Tournament
Prima
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG 23jacobin (600k)
UTG+1 Mightyturkie (53k)
CO Hero (89k)
BTN mitrovica1 (219k)
SB kimsteve (220k)
BB edninho (267k)
Blinds: 3k/6k Ante 600
Pre-Flop: (13k, 6 players) Hero is CO :ad: :7c:
2 folds, Hero (88884.1)?
Koszi a valaszokat.
11-en vagyunk hatra 9/11, 2 embernek van 8bb-je. Jo a push?
No Limit Holdem Tournament
Prima
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG 23jacobin (600k)
UTG+1 Mightyturkie (53k)
CO Hero (89k)
BTN mitrovica1 (219k)
SB kimsteve (220k)
BB edninho (267k)
Blinds: 3k/6k Ante 600
Pre-Flop: (13k, 6 players) Hero is CO :Ad: :7c:
2 folds, Hero (88884.1)?
Excellent.
weaktight | Hand Poll | AJo - No Limit Holdem Tournament
Sziasztok!
Már rég néztem erre, ennek a legfőbb oka, hogy nem nagyon MTT-tem. Most viszont egy több helyen is megkérdőjelezhető handről szeretném kikérni a véleményeteket.
Handről:
- 22/22 19 hand alapján raise Cbet 100% (1hand)
- pre 1 körön belül 3x emelt
- 1x 3bet all-in ment pre 80K-ra 1000K-val
- 36-an vagyunk 1200K az átlag
weaktight | Hand Poll | AJo - No Limit Holdem Tournament
Sziasztok!
Már rég néztem erre, ennek a legfőbb oka, hogy nem nagyon MTT-tem. Most viszont egy több helyen is megkérdőjelezhető handről szeretném kikérni a véleményeteket.
Handről:
- 22/22 19 hand alapján raise Cbet 100% (1hand)
- pre 1 körön belül 3x emelt
- 1x 3bet all-in ment pre 80K-ra 1000K-val
- 36-an vagyunk 1200K az átlag
En mar pre se raiselnem az utg+1 emelot A,Jo-val, floppon pedig nem tudsz mast mint dobni.
weaktight | Hand nem tudtam mire vélni ezt az emelést, úgy döntöttem, ha alacsony flopp jön majd ott tönkremegyek. nem akartam pre betenni több mint 30bb-t egy ismeretlen ellen. ez a mai egyetlen hand amin eltűnődtem. utána a fold már nem volt kérdéses.
weaktight | Hand nem tudtam mire vélni ezt az emelést, úgy döntöttem, ha alacsony flopp jön majd ott tönkremegyek. nem akartam pre betenni több mint 30bb-t egy ismeretlen ellen. ez a mai egyetlen hand amin eltűnődtem. utána a fold már nem volt kérdéses.
shove pre
nem sok handem volt az arcról, de előtte a korai és középső pozíciós open raise 0% volt. most meg hirtelen emel egy baszott nagyot. AK ellen flip KK+ bukó, ami megad az max JJ, 1010, QQ, talán AQ de utóbbi 2 handre az esély vajmi kevés. minden mást dob, ha nem ütötte be a fejét valami gagyisággal. még mindig nem látok benne fantáziát, hogy több mint átlag stacket el kell flipelni. valaki levezethetné nekem, hogy mennyire + vagy -EV. 1010+ AKs, AKo ellen van 4% előnyünk. ha rátolom flipelek, viszont ha csak callolok a legtöbb floppot cbeteli AK-val amit dobnia kell a flop rr-re. 1010, JJ és lehet még néhány kisebb pár ellen játszhatunk stackért kedvező floppon. ott már csak a KK, AA és az esetleges settek amik kivégeznek. én ebben több esélyt látok és a flip simán elkerülhető vele.