élő verseny, egy cooler után shorty vagyok, 52 ezer zsetonom van 100 ezres átlagnál. a vakok 2.000/4.000. nagyvak vagyok, 5-en belimpelnek, nálam A9s. egyértelmű az all in?
Nehéz így megmondani, mert nem írtad, hogy hol áll a verseny, eleje, buborék, esetleg már ITM.
Nem tudom megmondani, hogy mi a helyes lépés. Nem hibáztatom azt aki itt rátolja.
...fröccs is egyhajtásra jó!
jó bizony! :D 16-an vagyunk még, 5-től itm.
Amennyiben nagyon bevállalós az ember akkor tolja rá. A probléma csak annyi, hogy megadni csak jobb lappal fogják.
...aztán rendelhetsz egy színészfröccsöt, ha megnyered akkor pedig egy Krúdy-fröccsöt!
mint ahogy a pokerstove stat is mutatja, random lap ellen közel coinflip a lapod. nincs ezzel a megadással semmi baj, ahogy Moorman-t nézem mindig nagyobb turnik végjátékában, ennél szarabb lapokkal is adja az allint, a chatben pedig donkolják folyamatosan...tudniillik nem értik...
Sit&Go korai szakasza, 15/30 -as vakok
1500 zseton
3-an limpelnek, AQs-el hátulról emelek 180-ig.
Egyik ismeretlen skac tartja.
Flop:
5 J A különböző színekből, Pot: 470 körül
Emelek 300-at, visszaemel 600-at.
Van még kb. 1000 zsetonom.
Na most mi legyen?
Első gondolatom, hogy Ax-el nyomul, AJ nem jutott eszembe, mint igen valószínű lehetőség, arra jutottam, hogy A8-AT szerű lappal azt próbálja bemérni, hogy ászom van-e valóban.
Gondoltam jelzem, hogy igen. ALLIN.
Call
JJJ set nála, ami pókerré erősödik riveren. :)
Na szóval, ti a kérdéses visszaemelésnél Sit&Go-ban hogyan léptetek volna? ALL IN szerintem hihetetlen ostobaság volt részemről a fenyegető AJ miatt. JJ-re soha nem tettem volna, szarul játszotta meg nyilvánvaló.
Ami a probléma volt: Zsetonjaim harmada a potban, plusz top pár remek kickerrel.
Drillre, két párral figyelni basszus!
22dolcsis verseny ellenfelünkről nem tudunk túl sokat eddig 17 hand alatt 26/7/3
hogy kellett volna preflop/postflop játszani?
$40/$80 No Limit Holdem
9 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($7413.00)
UTG+1 ($2155.00)
MP1 ($3925.00)
MP2 ($6710.00)
MP3 ($8413.00)
CO ($3988.00)
BTN ($1678.00)
SB ($6165.00)
Hero (BB) ($3490.00)
Pre-flop: ($120, 9 players) Hero is BB :Jh: :Jd:
7 folds, SB raises to $320, Hero calls $240
Flop: :Td: :7h: :Ts: ($640, 2 players)
SB bets $720, Hero ?!
talált egy hetest fishünk... Én visszaemelnék. Szettet és overpárt nem így játszana meg szerintem.
17 hand ezzel együtt nagyon nem mérvadó még.
Update: izé, drillt, nem szettet
Ezt nem is értem miért csak adtad.Preflop 3 bet.
Ha talált volna valamit, nem hiv ekkorát, T kiakarná fizettetni, Cbetnek elég nagy lenne. Szerintem hivj rá vissza.