Kis tétű, 90 fős, normál időbeosztású MTSNG, már csak eggyel nagyobb a mezőny a fizető helyek számánál. Ellenfeled egy jó regulár, nagyjából kétszer annyi zsetonja van (200 bb), mint neked (100 bb). Pozíciód van rajta. A preflop emelését csak megadod TT lapokkal, ketten néztek flopot. A flop 789r, ellenfeled donkbetel, majd emelésedre AI megy.
Mit teszel? Amennyiben biztosan tudnád, hogy 60-40 arányú favorit vagy, mit tennél?
Kis tétű, 90 fős, normál időbeosztású MTSNG, már csak egyel nagyobb a mezőny a fizető helyek számánál. Ellenfeled egy jó regulár, nagyjából kétszer annyi zsetonja van, mint neked. Pozíciód van rajta. A preflop emelését csak megadod TT lapokkal, ketten néztek flopot. A flop 789r, ellenfeled donkbetel, majd emelésedre AI megy.
Mit teszel? Amennyiben biztosan tudnád, hogy 60-40 arányú favorit vagy, mit tennél?
Légyszi írjál bele bb számot, mert így értelmezhetetlen a party!
Kis tétű, 90 fős, normál időbeosztású MTSNG, már csak eggyel nagyobb a mezőny a fizető helyek számánál. Ellenfeled egy jó regulár, nagyjából kétszer annyi zsetonja van (200 bb), mint neked (100 bb). Pozíciód van rajta. A preflop emelését csak megadod TT lapokkal, ketten néztek flopot. A flop 789r, ellenfeled donkbetel, majd emelésedre AI megy.
Persze nem tudom honnan lehetne tudni, hogy 60/40-et játszol?
Ezt természetesen sehonnan nem tudjuk. Csak én szoktam néha 'Mi lett volna ha' típusú változatokon is gondolkodni. Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy az adott board-on TT lapokkal kockáztatod -e a pénz előtti kiesést, vagy inkább a kivárásos taktikát, azaz a biztos dobást választod?
Nem szeretek minicashre játszani, nem emiatt dobnék, ha dobnék! Sőt lehet ha agró az ellenfél, aki ki akarja használni a buborékot , az még egy érv a call mellett!
weaktight | Hand | A5o - No Limit Holdem Tournament
Szerintetek jó itt a call egy aggresszív 24/20-at játszó játékos ellen 16,5$os turbo versenyen 29 főnél?Én jónak érzem mert elég nagy range ellen jó a lapom, de sajna elég jót floppolt:S
weaktight | Hand | A5o - No Limit Holdem Tournament
Szerintetek jó itt a call egy aggresszív 24/20-at játszó játékos ellen 16,5$os turbo versenyen 29 főnél?Én jónak érzem mert elég nagy range ellen jó a lapom, de sajna elég jót floppolt:S
yea, snap