Azért emeltem vissza, mert a 4x emelés mögött nem gondoltam, hogy olyan lap van nála, amivel visszaemelésre All-int megy. Sokalltam a 4x emelést. Legközelebb a dobás is opció lesz. Az All-in callt csak biztonság kedvéért kérdeztem meg, nem vagyok nagy matekos. :)
Köszönöm a válaszokat.
Az a baj, hogy a 4x-et 99-JJ, AQ-val is megcsinálják, mert nem tudnak jól játszani velük posztflop. Ezek ellen az A9 elég ramatyul áll.
5,5 $-os verseny FTP-n utolsó 4 asztal ITM-ben. Ellenfél nem erős, de nyerő reg 20/12/5,5, BTN 3 bet 10. Igazából magamnak már megválaszoltam ezt a kérdést, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ez itt mindig monster lesz?
weaktight | Hand
5,5 $-os verseny FTP-n utolsó 4 asztal ITM-ben. Ellenfél nem erős, de nyerő reg 20/12/5,5, BTN 3 bet 10. Igazából magamnak már megválaszoltam ezt a kérdést, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ez itt mindig monster lesz?
weaktight | Hand
Háááát, én mondjuk gondolkodó playa ellen nem mini 3betelnék 15 bb ből. Az nagyon fészápp lesz. Flatelnék KK+ al és kb AJs+ meg 88+ meg betenném.
Hogy lehet beállítani a weaktightba, hogy csak monduk preflop mutassa a dolgokat vagy pl turnig?
options--- stop action at...
Ilyenkor este mindig hagyom,hogy kipörögje magát az rng, hogy aztán reggelre beálljon a normális üzemre.
No Limit Texas Hold'em Hand, 25/50, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Így is van, csapassad neki! :D
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/8828652_2BB4B66CC6
Ilyenkor este mindig hagyom,hogy kipörögje magát az rng, hogy aztán reggelre beálljon a normális üzemre.
Így is van, csapassad neki! :D
az első handre reagálnék:
pre hogy sikerült ilyen király sizingot választani? :p
flopban 4-way mivel fog donkolni, amit versz?