Sokszor látom mostanában fishektől ezt, amit te is említesz: kis bet turn, hatalmas bet river. Általában mindkettő value bet, csak turnön a fish még nem biztos ebben. Itt szerintem ez ritkán lesz blöff, leginkább valami párt összeszedett flopon, fullja lett riveren ( 7x-ek, Jx-ek ). Épp ma játszottam FT-t, és szembetűnő sok játékos visszafogottsága, az aktívak passzívabbak, a passzívak még passzívabbak ( nem minden helyzetben, de általánosságban, meg persze van kivétel is ). A flop c bet kihagyásával itt egyetértek, sok ch/r -nek kiteheted magad, riveren dobnám.
Valószínűleg o téged 1010-re tett vagy valami párra Es ertekert pusholt. Es meg kell nézni azt is h mi az a lap amit eldobsz e es o nem veri. Qk q10 ezek a lapok. A turn call után egyértelmű h van valamid, nem hiszem h ki akarja szedni a kezemből ismeretlenbe. Pl egy qk meg egész sokmindent is verhet. Ha turnon total air hív akkor talán elgondolkodnek a callon. Kicsi fullal pedig nem hiszem h ezt teszi igy ebben van a legtöbb értek a részéről ha van nálad valami.
5$ 6max, river call vagy fold
€75/€150 No Limit Holdem
Winamax
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG seka21 (€4,966) 33bb
UTG+1 72Tapox (€45,277) 302bb
CO 77rasta (€11,442) 76bb
BTN Jolly Limper (€18,233) 122bb
SB csabacz (€19,100) 127bb
BB Mahchimall (€11,232) 75bb
Pre-Flop: (€225, 6 players) csabacz is SB :qc: :ah:
seka21 raises to €375, 72Tapox calls €375, 1 fold, Jolly Limper calls €375, csabacz calls €300, 1 fold
Flop: :4d: :5h: :Ad: (€1,650, 4 players)
csabacz checks, seka21 checks, 72Tapox checks, Jolly Limper bets €1,100, csabacz calls €1,100, seka21 folds, 72Tapox folds
Turn: :jh: (€3,850, 2 players)
csabacz checks, Jolly Limper bets €2,567, csabacz calls €2,567
River: :7c: (€8,984, 2 players)
csabacz checks, Jolly Limper bets €5,700, csabacz ??
Sziasztok,
Villain: 20/15/11, 13%-os call open, agr%: 39.
Lehet callolni vagy dobás?
szerk: aki flopon csak 2 kártyát lát, a hiányzó lap: diamond Ász
Köszönöm
Ha az eredeti emelő lövi végig, akkor inkább elengedném, így inkább a megadás felé hajlok. Jó lenne tudni az ellenfél btn cold call-ját.
El tudnám engedni turnön legkésőbb. 4way közel potot donkol, ez szvsz inkább lesz erős, mint gyenge. Ax-ek közül sok mindent nem versz és nem gondolnám, hogy nagyon blöffölgetne itt. A leggyengébb amit versz és benne lehet a rangeben az szerintem az ATs.
El tudnám engedni turnön legkésőbb. 4way közel potot donkol, ez szvsz inkább lesz erős, mint gyenge. Ax-ek közül sok mindent nem versz és nem gondolnám, hogy nagyon blöffölgetne itt. A leggyengébb amit versz és benne lehet a rangeben az szerintem az ATs.
Valószínűleg o téged 1010-re tett vagy valami párra Es ertekert pusholt. Es meg kell nézni azt is h mi az a lap amit eldobsz e es o nem veri. Qk q10 ezek a lapok. A turn call után egyértelmű h van valamid, nem hiszem h ki akarja szedni a kezemből ismeretlenbe. Pl egy qk meg egész sokmindent is verhet. Ha turnon total air hív akkor talán elgondolkodnek a callon. Kicsi fullal pedig nem hiszem h ezt teszi igy ebben van a legtöbb értek a részéről ha van nálad valami.
Nem ez volt a kérdés, de én pre 1654ig squeezelnék, bb-nek dobnék, utgnek berakom, ha a másik kettőből callol vki, akkor sincs baj, mert verjük a call/call range-üket.
Ahogy ment, turn fold nálam is. Flop szolid playa 4way betel 66%ot, majd callra ugyanígy barrelezi turnt holott ip van, simán potcontrollozhatna Ax-ekkel, drawokkal..stb. Szóval én itt inkább olyan kész kezekre tenném, amikkel pre csak callolt, mert úgy érezte jól játszanak multiway(szettek,A4ss,A5ss,32s). Ezeken kívül amiket még barrelzhet turn, az talán a 67s, vagy AT-A9-A8s. (de kétlem például, hogy KQs-el 2 ekkorát ütne).
De ettől függetlenül nálam sima squeeze pre, és akkor nem kell 4way oop bizonytalanul callolgatnunk.
Köszi mindenkinek!
Dobtam riveren.
€1k/€2k Ante €240 No Limit Holdem
Winamax
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG laundryboy (€162k) 81bb
UTG+1 keturrr (€56k) 28bb
MP1 T.Hilfiger (€119k) 59bb
MP2 william1969 (€44k) 22bb
CO csabacz (€74k) 37bb
BTN Gonzinet1612 (€52k) 26bb
SB AS_GAN (€102k) 51bb
BB Samsamg2 (€266k) 133bb
Pre-Flop: (€4.9k, 8 players) csabacz is CO :ks: :9s:
4 folds, csabacz raises to €4.2k, 1 fold, AS_GAN calls €3.2k, Samsamg2 calls €2.2k
Flop: :3d: :7d: :9d: (€15k, 3 players)
AS_GAN checks, Samsamg2 checks, csabacz bets €11k, AS_GAN calls €11k, Samsamg2 calls €11k
Turn: :as: (€48k, 3 players)
AS_GAN checks, Samsamg2 checks, [color=#cc0000][b]csabacz ??
Sziasztok,
SB-ről nincs info, BB kevés hand alapján CS-nek tűnik.
Turn-on pot control vagy bet (ha bet mekkora size-al)?
Köszönöm