40bb eff stackeknél sima fold ep vs mp szituban
6.5 bb esetén rakjuk be, ez így okés!
De ne maradjunk annyiban, hogy annyira pluszos, mert nem lesz az..
40bb eff stackeknél sima fold ep vs mp szituban
6.5 bb esetén okés, rakjuk be, ez így okés!
De ne maradjunk annyiban, hogy annyira pluszos, mert nem lesz az..
Akkor mínuszos? Dobjunk? :D
TT+ AQ+ range ellen az AQo nem tudom mennyit hoz fejből, viszont nem lesz 50.
De a "mire várunk 6.5bb-vel, 40bb-s átlag stackek mellett?" érv elég nyomós indok arra, hogy berakjuk.
De akkor magyarázd el nekem hogy szerinted miért lesz ez annyira plusszos!
Végül is el lehet dobni, 6 bb-nél az AQ az rettenetesen gyenge lap. Még várjunk, s várjunk, hátha fél nagyvaknál kapunk egy AA-t.
Szerintem sem pluszos, de ezt senki sem dobta volna el ilyen stackméretek mellett. GG
Ha HRC azt mondja, hogy plusszos, akkor nem érdemes vitatkozni.
Íme: Screenshot “HoldemResources Calculator 2014-10-04 21.00.16”
10 dodis verseny FTjén talán elvárható, hogy közel nash szerint fognak nyitni és 3betelni, tehát a rangeükön nem módosítottam.
Jól látható, hogy itt még az AJs is plusszos, és 88 felett párok is plusszosak.
Ha HRC azt mondja, hogy plusszos, akkor nem érdemes vitatkozni.
Íme: Screenshot “HoldemResources Calculator 2014-10-04 21.00.16”
10 dodis verseny FTjén talán elvárható, hogy közel nash szerint fognak nyitni és 3betelni, tehát a rangeükön nem módosítottam.
Jól látható, hogy itt még az AJs is plusszos, és 88 felett párok is plusszosak.
50+%-os utg nyitó range? MP 3bet lapjai között is van egy pár ami inkább flat nálam, KQs/o, AJo, 99-TT. Na mindegy, ha eleve ennyire más rangekkel operálunk akkor nincs miről beszélni. Szerintem ettől jóval feszesebben nyit az utg és ergo feszesebb mp 3betre számítok így, statok nélkül.
30%-ra levéve, és még milyen meglepő, még mindig bennevan.
Azt azért ne felejtsük már el, hogy ilyen icm környezetben lecsó baromira nem várhat senki kiesésére. Az más lenne, ha lenne rajta kívül még egy short, de így nincs mire várnia, és ez a kalkulációban is tükröződik.