Ha Te lennél az egyedüli sorti akkor jó lenne éppen, de így hogy 5 en vagytok jó lesz a dobás.
Érdekes!
Tehát akkor konklúzió az, hogy jobb döntés lett volna a dobás! Végül is a stackem elbírt volna még jópár kört hátha jön jobb lap, na meg talán páran ki is estek volna előlem és előrébb végzek! Köszönöm nektek a segítséget jó, hogy van a kérdéseimet kivel megvitatni!
No Limit Texas Hold'em Hand, 800/1600, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ellenfél feszes, 50 hand alapján 6/3, 0 3bet, 0 cbet.
Érdekes, hogy se preflop se floppon nem 3-betelsz. Amúgy valszeg ugyanígy végződött volna, ha 3-betelsz is, de ha már ezt a linet választottad, akkor csak callolnám végig.
Ez szerintem, ha pre allin mész akkor is adta volna, én talán a turn nagyobb hívásra elgondolkodtam volna a dobáson, ha már tudod róla hogy ennyire feszesen játszik, a 12K hívása erősen gyanús a flushre!
Érdekes, hogy se preflop se floppon nem 3-betelsz. Amúgy valszeg ugyanígy végződött volna, ha 3-betelsz is, de ha már ezt a linet választottad, akkor csak callolnám végig.
Biztos voltam benne,h vagy AA,QQ vagy AK van nála, és ha AK-val QQ-val nála van egy treff, akkor azt úgysem dobja el. Pre azért nem 3beteltem,m ilyen mélyen ászos flopon simán eldobtam volna, amúgy pedig úgyis be fog kerülni, be is ment. .)
Ha már így játszottad, előnyödre kellene fordítani azt, hogy tudod, hogy feszes. Nagyon valószínű, hogy a QQ+ range-el vagy turn, vagy riveren passzol, nem lő még két utcán, mert tart a flösstől, ha meg mégis végig hívja, jó eséllyel verve vagy.
Ezt a leosztást(nem pontos) a mostani MPS verseny Ft-jén láttam és érdekelne a véleményetek, hogy a kimeneteltől függetlenül jó volt-e a call pre és post AQ-al?
Ha jól emlékszem még 8-9 -en voltak.
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/6496460
Ezt a leosztást(nem pontos) a mostani MPS verseny Ft-jén láttam és érdekelne a véleményetek, hogy a kimeneteltől függetlenül jó volt-e a call pre és post AQ-al?
Ha jól emlékszem még 8-9 -en voltak.
Hero (AQ - Big Blind) loss - Hand Import - - submitted 02-03-2015 - Poker Hand Replays