Szerintetek verek itt egyáltalán bármit is?
5 $-os verseny eleje Full Tilt-en, ellenfél (sb) reg 14/11/5,3, sb cold call 11%
weaktight | Replay | 10/20 No Limit Holdem
5 $-os verseny eleje Full Tilt-en, ellenfél (sb) reg 14/11/5,3, sb cold call 11%
Hát ezt simán megcsinálhatta 2 párral, da paszívként AK, AQ - val is, én sem dobtam volna el, de le a kalappal, ha jó a adobás, mert én simán callozom.
A kulcskérdés az, hogy ha annyira erős, ahogy te gondolod, akkor valóban így játszik-e.
9-essel elkezd kasszát építeni legkésőbb turnön. Riveren kész fullal biztos, hogy le akar dobatni a gyengébb lapodról? Flöss, sor nincs kint. Meztelen 9-es drillből csak a K9 ver.
Én ezt a papírt (pláne BU-SB csatában, ahol könnyen túl tudják értékelni a toppárokat) ilyen line után valószínűleg soha nem dobnám, pláne egy 5 dolcsis verseny első szakaszán.
Sziasztok
A kérdésem az lényegében,h jól lett megjátszva ez a hand? Ki lett szedve a max veljú, de valahogy úgy érzem,h nem jól csináltam valamit. Érdekelne,h más hogyan csinálta volna. Az ellenfél lényegében ismeretlen.
No Limit Texas Hold'em Hand, 75/150, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Szerintem így volt tökéletes.Van aki cbetelné gondolom, de egy ilyen boardon ritkán dob top párt, second párt, húzókat.Plusz a lapod is túl jó, ahhoz, hogy bet/foldolj szerintem, ha pl. 10 párját védené.Szerencsétlenségére "jót"flopolt:) Mondjuk ezaz 1/10 betje furcsa hacsak nem blöfföltetni akart, leginkább húzókkal/gyenge 2.3. párokkal szoktam ilyet látni.
Erre ez kábé std line. Szerencséd volt, hogy nem cbetelted a flopot, bár ez az arc valszeg akkor is csak callol, szóval végeredmény ugyanez.
Van aki cbetelné gondolom