Adtam volna, esetleg reraise allin. Persze te tudod milyenek voltak, de egy erős flushdraw-t cbetelt volna sztem. Dobni fog x/r-re, ha meg nem akkor van outod.
Adtam volna, esetleg reraise allin. Persze te tudod milyenek voltak, de egy erős flushdraw-t cbetelt volna sztem. Dobni fog x/r-re, ha meg nem akkor van outod.
Ft-n. Pre nem akartam elijeszteni senkit, ezért csak a call.
Vélemény?
No Limit Texas Hold'em Hand, 4000/8000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ez pre 3bet. Pozi (button vs. sb), ő sztekkje (130BB?), és emelés mérete (3X). Nem csak arra gondolnék, hogy elijeszthetem, hanem mivel a button vs vak csatában lazábban kerülnek be a sztekkek, így könnyebben lesz a vásárlód mondjuk egy közepes párral, A+erős kickerrel.
Így megjátszva én is valszeg a flop donk mellett döntenék.
9 outtal 19%-om volt itt már. A Flush az tuti ott volt nála. Pre azért nem akartam 3betelni, mert az eredeti emelő úgyis kifizet ha talál valamit, már nem tudom a statjait, de totál fogalmatlan volt. A tőlem balra lévő pedig kompetens player volt, ha csak megadok akkor talán ő is flopot néz. Törnön akartam betelni, de nem ilyen törnön. Itt sztem jó volt a slowplay, csak rossz board jött. Ha kevesebb a stackem, akkor beküldöm már pre.
9 outtal 19%-om volt itt már. A Flush az tuti ott volt nála. Pre azért nem akartam 3betelni, mert az eredeti emelő úgyis kifizet ha talál valamit, már nem tudom a statjait, de totál fogalmatlan volt. A tőlem balra lévő pedig kompetens player volt, ha csak megadok akkor talán ő is flopot néz. Törnön akartam betelni, de nem ilyen törnön. Itt sztem jó volt a slowplay, csak rossz board jött. Ha kevesebb a stackem, akkor beküldöm már pre.
Azt elfelejtettem leírni,h előzőleg a restealjeimre mindig dobott, ezért sem akartam akciózni.
Pre akkor játszanék call-t, ha a btn túl sokat dob 3 betre ( ip is ), vagy ha tudom hogy BB sokat szeret squeezelni. Így flopon mindenképp donkolnék értékért.
Minden nap látni valami újat! :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 40/80, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Minden nap látni valami újat! :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 40/80, lecso10 | BOOM! Hand Replayer