Miután 4bet allint kaptál a korai pozíciós emelésre, dobható imo. Jó stacked van, lesz még alkalom.
Rulaben betsize-a is eléggé otromba, akkorát emel, amilyen lapja van, andy allinja után valószínűleg ő is megfogja adni az allint, és akkor már 3way pot lesz. KK-val snap, JJ easy fold, a QQ eléggé határeset lap.
upd: most látom, hogy 3 KO. :D Valószínűleg 50-50%ban dobnám/adnám.
100% adnám
Én nem hh-ról kérdeznék, hanem a tornák végén az osztásról.
Ma részt vettem egy 15+2K bountys freezouton.
3 főnél a vakok 4/8K voltak, össz zseton 660 K
nálam 425K
felajánlották az osztást. az alábbi díjazás volt
1. hely 140 K
2. hely 90K
3. hely 55K
az osztás a következő lett volna: kapok 110K-t, ők feleznek. melyik a +EV-bb, osztani avagy letolni a versenyt ?
Ha ugy érzed hogy az ellenfelek gyengék könnyen verhetőek akkor persze nyomhatod tovább a versenyt amugy is toronymagas chipleader, amugy sztem el lehet fogadni a dealt csak 30K vesztesz viszont ha valami balul üt ki és 3. leszel akkor csak 55K kapsz
Én nem hh-ról kérdeznék, hanem a tornák végén az osztásról.
Ma részt vettem egy 15+2K bountys freezouton.
3 főnél a vakok 4/8K voltak, össz zseton 660 K
nálam 425K
felajánlották az osztást. az alábbi díjazás volt
1. hely 140 K
2. hely 90K
3. hely 55K
az osztás a következő lett volna: kapok 110K-t, ők feleznek. melyik a +EV-bb, osztani avagy letolni a versenyt ?
hehe..élő fishek imádnak osztani. olyan dealt kell mondani, hogy kapsz 130k-t és oszthatnak, simán belemennek.
igen, én 125 K -ért adtam volna tovább, azon alkodoztunk. Én sem mentem bele 3-ik lettem, lol.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Hali! érdekelne hogy ti hogy játszottátok volna 900 fős verseny utolso 3-4 asztal!
nagyon nagy hiba itt a slowplay vagy egyszerűen csak pech?
igen, én 125 K -ért adtam volna tovább, azon alkodoztunk. Én sem mentem bele 3-ik lettem, lol.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
Hali! érdekelne hogy ti hogy játszottátok volna 900 fős verseny utolso 3-4 asztal!
nagyon nagy hiba itt a slowplay vagy egyszerűen csak pech?