Az úgy borzasztó weak! Ez teljesen standard megjátszás volt, szvsz tökéletesen játszottad!
Egy jó tanács: Ne legyél scared money, tehát ne félj bepakolni a zsetonjaidat, amikor a szitu úgy adja! Ha nem tudod meghozni az optimális döntést (most meghoztad, de nem vagy biztos benne, mert egy "nagy" versenyen kaptál egy coolert és out), akkor az a limit még nem a te limited!
Ja, és a minraise nem jelent egyből monstert! Pl. Szusza is std minraise-el preflop (ugyanúgy 72o-val, min AA-szal)!
Itt szerintetek jó a dobás? 3$-os verseny a PS-en. Az ellenfélről nincsenek statjaim (nem használok segédszoftvert) Elég lazán emel preflop, floppon azért óvatosabb.
[pokerhandreplays]1855904[/pokerhandreplays]
C/r miat simán teszem 2 párra, J vagy 10-es settre, de KQ-t sem zártam ki. Ebben a partiban így a c/r után gyengének éreztem magam, és dobtam. Szerintetek helyesen?
Kb fél óra ment el a versenyből, simán átlag felett vagyok.
weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament
El kellett volna dobnom?
A helyedben máskor ezt a flopot mindenképpen elchekkelném hátulról. Amúgy a dobás itt szerintem korrekt volt.
Itt szerintetek jó a dobás? 3$-os verseny a PS-en. Az ellenfélről nincsenek statjaim (nem használok segédszoftvert) Elég lazán emel preflop, floppon azért óvatosabb.
C/r miat simán teszem 2 párra, J vagy 10-es settre, de KQ-t sem zártam ki. Ebben a partiban így a c/r után gyengének éreztem magam, és dobtam. Szerintetek helyesen?
Én itt nem emelnék vissza preflop ezzel a lappal a verseny elején az UTG-re, csak callolnék vele.
El kellett volna dobnom?
El kellett volna dobnom?
vasárnapi 250k-s gari ps-en, kb a 7ik hand lehetett, ellenről info nincs
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
kérdésem az, hogy riveren ezt el lehetett volna dobni?
szar szitu, és elég keveset kellett megadni riveren, de ez a donk-check-call, river shove line majdnem mindig nuts. QK, QA azok a lapok, amelyikkel talán ugyanígy játszhatna, és vered, de azok is inkább beteszik flopon. nálam ez könnyű dobás.
Sziasztok!
Szerintem ez így easy call. Csak 1200-at kellett megadnod,hogy nyerj 4800-at,elég ha négyből egyszer nyersz. Ha csak azt az alaptételt vesszük,hogy mindenki legalább 10% eséllyel blöfföl,neked csak 25% kell.
Az ellenfél egy óriási fish,lehetetlen kikövetkezni,hogy sora van,nem jött le a szín sem. Én az ő helyében már a turnön eldobtam volna (nem is beszélve preflop).12 outja volt,ami 24%, és megadott egy 2/3 kasszás hívást egy nem túl nagy feltételes esélyre.Valami dámás kézre tenném,vagy valamilyen szettre,ami egy kicsit fura slow play.Ugye a két pár a preflop emelés után ezen a boardon kizárható,és szerintem mindig ugyanebben a szituban többször nyersz,mint 4-ből egyszer.
Csecse