Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Pedro83
Válasz jabyga kommentjére
2010. máj. 30. 23:50

121-en voltunk még, 90-től fizetett, az átlag 25k körül
volt.

weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament

fejes1988
Válasz Pedro83 kommentjére
2010. máj. 31. 1:37

Kis téten sosem lesz pluszos sztem utg+1-re ráshoveolni AJo-t. (FE nélkül pláne).

tga81
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. máj. 31. 9:13

ÉLŐ MTT két kérdéses leosztása

Szervusztok!
Két összefüggő, élő DSFO MTT leosztással kapcsolatosan érdekelne a véleményetek:

I.
Vak: 500/1000
HERO: 99; UTG; 45K stack

pre-flop hero bet 3bb; körfold, az asztal sziklája remegő kézzel, ugrásra készen, szúros szemmel D-ből raise 6000-ig: 100% KK;AA vakok fold én rövid tank után bemondva a D lapját foldolok mutatássaL, hogy ellenőrizzem, hogy a read jó volt-e. Igen, bár az asztal elismeri a readet, ellenben nagy vita (5 perc min.) alakul ki a dobás helyességét illetően. Szerintetek?

II.
Három körrel, 800/1600+200 ante vaknál
Hero: sb; AA; 45 stackkel
MP;MP+1 limp; CO bet 4000-ig; Hero:?
Mind3 sokat játszó tipikus kis tétű, élő játékos kb. ua. chippel, az előző handnél a leghangosabban kritizálók, elöttük én TAG vagyok. Még annyi info, hogy 3x/61 játékban és ezt a típusú versenyt kb. ebben a fázisban "kell megnyerni", itt egy duplázás egy FT jelent...

matusow88
Válasz tga81 kommentjére
2010. máj. 31. 9:33

Szervusztok!
Két összefüggő, élő DSFO MTT leosztással kapcsolatosan érdekelne a véleményetek:

I.
Vak: 500/1000
HERO: 99; UTG; 45K stack

pre-flop hero bet 3bb; körfold, az asztal sziklája remegő kézzel, ugrásra készen, szúros szemmel D-ből raise 6000-ig: 100% KK;AA vakok fold én rövid tank után bemondva a D lapját foldolok mutatássaL, hogy ellenőrizzem, hogy a read jó volt-e. Igen, bár az asztal elismeri a readet, ellenben nagy vita (5 perc min.) alakul ki a dobás helyességét illetően. Szerintetek?

II.
Három körrel, 800/1600+200 ante vaknál
Hero: sb; AA; 45 stackkel
MP;MP+1 limp; CO bet 4000-ig; Hero:?
Mind3 sokat játszó tipikus kis tétű, élő játékos kb. ua. chippel, az előző handnél a leghangosabban kritizálók, elöttük én TAG vagyok. Még annyi info, hogy 3x/61 játékban és ezt a típusú versenyt kb. ebben a fázisban "kell megnyerni", itt egy duplázás egy FT jelent...

I. én utálom az ilyen ostoba, minrézelő élő niteket, azért is becallolom, mert postflop AA-val KK-val ígyis-úgyis tönkremegy, ha jön a set, stackeljük.

II. nem callolnám, mert ez esetben a többiek is biztosan adják "jó a pot, mennem kell" felkiáltással, 4-esben meg nem éppen célszerű AA-val flopot nézni. raise 11.000

olegg
Válasz matusow88 kommentjére
2010. máj. 31. 10:20

Csatlakoznék Matusow88-hoz:

Az első adható, szvsz megvan az implied odds a setmininghoz. Flopon check/fold, ha nem jön a set.

A másodiknál a 2 limpelő miatt kötelező a reraise, én is kb 10-11K-ig emelnék, hogy kizárjam a limpelőket, miközben lehet, hogy a CO "megvan az oddsom, és pozícióm is van!" felkiáltással callolna, utána meg már nem tudna szabadulni a top párjától. Talán még annyi, hogy ilyenkor érdemes egy kicsit irritálónak, illetve furcsának tűnő összeget (pl. 11.100-at, vagy 10.900-at) hívni, akkor nagyobb az esélye, hogy kapsz majd egy "agresszív callt" valamelyik nagyhangú helyi regtől.

tga81
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 31. 11:04

hááát, szvsz csak elég vékonyan van az io-m, én itt a fold és mutatást az image-m miatt hasznosabbnak éreztem, bízva a jobb steal poziciokban...
Ám amikor jött nem sokkal később "A" lap, akkor bajba kerültem. Itt egy emeléssel kb. mindent dobatunk talán egy aggro push-t indukálhatunk, de inkább fold, ezért én csak call akárcsak a két MP, a 6 4 7 szivárvány flopba belenyitottam 11K, amire jött egy push (56s) két fold és holdoltam. Tudom, kockázatos volt, de itt az image-mel nem láttam más módot, hogy bekerüljön az összes stack...

chubbyhun
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 31. 11:04

CO stackje mekkora?

olegg
Válasz tga81 kommentjére
2010. máj. 31. 11:18

Ám amikor jött nem sokkal később "A" lap, akkor bajba kerültem. Itt egy emeléssel kb. mindent dobatunk talán egy aggro push-t indukálhatunk, de inkább fold, ezért én csak call akárcsak a két MP, a 6 4 7 szivárvány flopba belenyitottam 11K, amire jött egy push (56s) két fold és holdoltam. Tudom, kockázatos volt, de itt az image-mel nem láttam más módot, hogy bekerüljön az összes stack...

3 ember ellen az AA elég gyengén szerepel, ráadásul ez egy katasztrofális board volt a számodra. Óriási mázlid volt, hogy megúsztad, a flop allinnél az oddsokat tekintve igazából nem is voltál elöl. Az egy dolog, hogy az összes stacked bekerült, de ilyet akkor szeretünk csinálni, ha az oddsok egyértelműen mellettünk szólnak.

tga81
Válasz olegg kommentjére
2010. máj. 31. 11:47

Igazad, van, hogy közel sem ideális a helyzet, de azért még mindíg elöl vagyok szerintem, ez kb. 55-45%.
A CO kb. 25-30BB-ből emelt, szerintem nincs olyan lap(?), amivel a stack-je 25%-val csak call; vagy raise ai, de LAG játékát ismerve fold.

Krono
Válasz tga81 kommentjére
2010. máj. 31. 12:19

Egy élő kis versenyen kb akkora hiba nem emelni preflop AA-szal, mint online 5$os MTT-n... minden szarral jönnek úgyis.

Élő ügyfélszolgálat