Na ez az, a flop check-el teljesen elb@sztam... De hogy utána mi a jó?
Ha jól látom floppon kb fél potot hív. Nem hinném, hogy valuebetelne, mert eléggé hihetetlen, hogy A van nála,ezért ha még A is lenne nála szerintem instaallin menne,mert alig van több zsetonja, mint a pot. Főleg, hogy a 12K-s potba van nála még 19K, és csak 5,4K-t hív, szerintem blöff, én visszatolnám rá!
Igen, igazad van,sry hülyeséget írtam! :D
Bár ha a floppon megadjuk neki a hívást akkor nem hiszem, hogy turnön blöffölne megint, ha esetleg nem esik neki valami,mert onnan már csak allinnal tudna kiblöffölni max.
.
allinnal már nem tudna kiblöffölni mert a KK val a turnon komited vagy. Ha call a floppon call a turnon is az allin. ezért jobb rátenni már floppon.
hát ez flopon ha már így alakult easy check push
SNG kérdés ???
Legyen!
Ime:
A PS egy pókertermében ülsz, épp egy SNG multi table tournamenten veszel részt.
A játék eddig nem ment rosszul, a sok tízezer indulóból már alíg pár százan maradtatok, közelednek a fizetős helyek, melegszik a pite.
8000 zsetonnal jelenleg átlagstack vagy, és azt veszed észre, hogy az asztalhoz - egy kieső helyett - a gép besorsolt egy játékost, akinek 60.000 - azaz jóval átlag feletti zsetonja van.
A nagyvak jelenleg 750, ez a játékos UTG-ből belimpel, mindenki más dob, te a Dealer gombom A,J off kártyákat kapsz.
Azon gondolkozol, mitévő légy?
a) Rise ? b) Call ? c) Fold ?
Legyen!
Ime:
A PS egy pókertermében ülsz, épp egy SNG multi table tournamenten veszel részt.
A játék eddig nem ment rosszul, a sok tízezer indulóból már alíg pár százan maradtatok, közelednek a fizetős helyek, melegszik a pite.
8000 zsetonnal jelenleg átlagstack vagy, és azt veszed észre, hogy az asztalhoz - egy kieső helyett - a gép besorsolt egy játékost, akinek 60.000 - azaz jóval átlag feletti zsetonja van.
A nagyvak jelenleg 750, ez a játékos UTG-ből belimpel, mindenki más dob, te a Dealer gombom A,J off kártyákat kapsz.
Azon gondolkozol, mitévő légy?
a) Rise ? b) Call ? c) Fold ?
crazy3317: Ez közel Romsy féle poén volt :D
es igy arado folyo tuti nem erti hogy most mivan a felkelessel? hat az emelest nem rise-nak hanem raisenek irjak. a rise so pedig angolul felkelest felemelkedest jelent.
amugy en is emelnek aztan megneznem micsinalna a gyerek pozicion kivul. jobb Aal ugyse limpel mint a mienk. A vagy J nelkuli fopon pedig kb leallnek.
Ez a felkelés a nap poénja eddig! :D Nyilván kicsapós hyperturbo 300 indulóstackel ;)
Amúgy R(a)ise up!