Póker Fórum Archívum > Multi table > MTSNG Challange (MrNorberto) tervezet

MrNono
Válasz bia89 kommentjére
2013. szept. 6. 15:08

ezzel az odds-al, kicsit magasabb számok kellenének.

És ezekhez a számokhoz milyen odds-ot tudnál elképzelni?

Krono
Válasz MrNono kommentjére
2013. szept. 6. 15:18

Hát azért 20 asztalon nem olyan egyszerű megcsinálni, mivel kb 6-7től lehet éjfélig normálisan regelni, előtte és utána nagyon lecsökken az induló sng-k száma. Az viszont igaz, hogy challenge akkor lenne, ha reális esélye lenne annak, hogy nem jön össze a dolog(ilyen oddsok mellett).

Viszont azt bele kell kalkulálni, hogy (magamból kiindulva)ha eddig csak 2K-t tolt /hó, akkor iszonyatosan megviseli az embert a dupla játékidő fizikailag.

Jeeeee88
2013. szept. 6. 16:45

ez igy mind igaz Krono. De ha a határait akarja feszegetni, akkor mindent alárendel ennek egy honapig mondjuk. du 1-től hajnal 1-ig siman lehet tolni 20 asztalon. ha meg nem elég, irta is, h beleveszi a 2.5 ösöket. igy a 4-k sztem nem nagy vmi. a swingek meg persze, benne vannak, de ezzel aki tolja a műfajt tisztában van. én mondjuk 3.5 öt "lazán", pihenő napokkal beütök/hó. az igazsághoz hozzátartozik, h ebben a gyéren indulo 180 asok mellett vannak 45 ösök is, de ahelyett mehetne 2.5 ös 180 as is, azzal is megcsinalnam.

jak1
2013. szept. 6. 17:22

Javasolnám pénztárosnak a Tüsi Zolit. Ahogy elnéztem a fórumot van tapasztalata.

A fogadással - mint fogadó - az a bajom, hogy mennyiséget biztos vagyok benne, hogy megcsinálod, a profit a kérdéses, de a rutinod alapján az is reális. A 2:1-es odds meg teljesen lelövi az egészet, nem hülyültem meg. Én személy szerint 1:1-ben GONDOLKODNÉK el, de akkor sem biztos.

jatekos22
2013. szept. 6. 17:25

És ezekhez a számokhoz milyen odds-ot tudnál elképzelni?

Bár nem tőlem kérdezted, de ezekhez a számokhoz egy 1:1 oddsz mellett már találnál fogadókat bőven.

Persze a kiíráson is van még mit pontosítani (Csak 4k darabot tolhatsz le, vagy addig amíg meglesz-e a profit? Hogy igazolod az elért eredményeket? stb)

jak1
2013. szept. 6. 17:41

Sőt, az átlag profitod SC alapján az első 8 hónapra kicsit több, mint 1700 dollár, napi 40 sng-vel. (nem egy észbontó mennyiség) Ez alapján a challange arról szól, hogy hozod az átlag profitodat, csak az átlag napi 3 óra helyett most 8-9 órát játszol 1 hónapig. Hát én ezt elhiszem neked simán. (Javíts ki, ha rosszul számoltam.)

MrNono
Válasz jatekos22 kommentjére
2013. szept. 6. 18:50

Bár nem tőlem kérdezted, de ezekhez a számokhoz egy 1:1 oddsz mellett már találnál fogadókat bőven.

Persze a kiíráson is van még mit pontosítani (Csak 4k darabot tolhatsz le, vagy addig amíg meglesz-e a profit? Hogy igazolod az elért eredményeket? stb)

Ez egyébként benne van 14. pont, mármint, hogy mennyit játszhatok.
Az eredmények igazolására a Pokerstarról kérem le majd az auditot. Abban pontosan megvan, hogy miből mennyit játszottam és milyen eredménnyel.

MrNono
Válasz Jeeeee88 kommentjére
2013. szept. 6. 19:01

ez igy mind igaz Krono. De ha a határait akarja feszegetni, akkor mindent alárendel ennek egy honapig mondjuk. du 1-től hajnal 1-ig siman lehet tolni 20 asztalon. ha meg nem elég, irta is, h beleveszi a 2.5 ösöket. igy a 4-k sztem nem nagy vmi. a swingek meg persze, benne vannak, de ezzel aki tolja a műfajt tisztában van. én mondjuk 3.5 öt "lazán", pihenő napokkal beütök/hó. az igazsághoz hozzátartozik, h ebben a gyéren indulo 180 asok mellett vannak 45 ösök is, de ahelyett mehetne 2.5 ös 180 as is, azzal is megcsinalnam.

Órabérben nem nagyon éri meg $2,5 osokat játszani, ha ~$10-os abit tervezek.

MrNono
Válasz jak1 kommentjére
2013. szept. 6. 19:07

Sőt, az átlag profitod SC alapján az első 8 hónapra kicsit több, mint 1700 dollár, napi 40 sng-vel. (nem egy észbontó mennyiség) Ez alapján a challange arról szól, hogy hozod az átlag profitodat, csak az átlag napi 3 óra helyett most 8-9 órát játszol 1 hónapig. Hát én ezt elhiszem neked simán. (Javíts ki, ha rosszul számoltam.)

Hát azért 1 hónapon keresztül napi 8-9 óra játék nem épp leányálom. Én azért nagyobb falatnak ítélem meg ezt a dolgot, mint ti. Mivel 2X annyit kellene játszanom, mint eddig.

Csoszogi33
2013. szept. 6. 20:38

Miért venném sértésnek? Ezért nyitottam a topicot.
Ahogy nézegettem a SharkScope-ot, azért nem hemzsegnek azok a játékosok akik az elmúlt 8 hónapban 3K MTSNG-t játszottak volna havonta.
Szerinted le lehet tolni $2,5-os nélkül 1 hónap alatt 5-7K-t ebből? Max. 20 asztalon
Mivel ti is toljátok ezeket, gondolom tisztában vagy vele, hogy azért a variancia itt sem utolsó és több K-s BE és bukó szériák is benne vannak.

az odds nekem is magasnak tűnik, a mennyiség lehetne magasabb 4,5k-5k az már tényleg kihívás (nekem már a 3 is az lenne :D )és ennyit úgy vélem le lehet tolni 2,5 nélkül. Amennyiben még egy kicsit változtatsz az oddson, (konvergáljon inkább az 1.5-höz, vagy a mennyiség legyen több) akkor fogadnék én is, és még pár ismerős is biztosan. Várom a fejleményeket!

Élő ügyfélszolgálat