MTT 75-tel bennragadva BB-n
Hero (75 - Big Blind) loses - a flush, ace high wins over two pair, aces and fives - submitted 03-14-2010 - 06:55 am - Poker Hand Replays
Így estem ki 9.-ként a FT 2. handjében :(
Mit gondoltok róla?
A flopon úgy voltam, hogy ha vki emel, akkor dobok.
A turnt már meghívtam, mert szerintem A-val hívtak volna flopon.
Riveren már elég comited voltam, betettem, hátha eldobja.
Jó volt ez így?
Hiába vagy kommitted, riveren nem fog dobni semmit se amivel turnt adta, rosszabb meg nem nagyon van ami adja. C/f.
turn c/c de inkább c/f, river f - semmi értelme betenni
turn inkább fold, river tuti
A gond, hogy riveren már ő is comitted volt.:) Riveren rosszabb úgysem fogja adni. Én c/f-t játszottam volna végig.
c/f +1
turnön overbet allin, vagy add fel a partit
Turn bet melletti érvek: 2-est adsz elő, ami "csak nálad lehet"; többiek gyengeséget mutattak, A5s2s boardon, ahol két vak bent van, senki nem emelt, nem védik a lapjukat; valamint ha kevesebbet hívsz commited vagy és szinte nincs river, aminek örülhetsz
turnön overbet allin, vagy add fel a partit
Turn bet melletti érvek: 2-est adsz elő, ami "csak nálad lehet"; többiek gyengeséget mutattak, A5s2s boardon, ahol két vak bent van, senki nem emelt, nem védik a lapjukat; valamint ha kevesebbet hívsz commited vagy és szinte nincs river, aminek örülhetsz
10BBből 9Ts utg limpel FTn?
esélyed nem volt :)
push pre inkább.
c/f végig turnon se nagyon van értelme belenyitni, csomo middle pocket lehet nála amivel tart ilyen alacsony nevezesű dijun, bár nem tudom itt milyen ranggel limpelnek 10BB bol