Zoleee
Válasz kormi88 kommentjére
2010. ápr. 25. 10:44
Pont ez a lényeg. Flipre rakom be. (45-55, 50-50), vagy sokkal rosszabbra. Akkor minek rakom be? UTG+1 20$-os versenyen (ez az volt), nagyon ritkán lesz blöff. Talán egy AQ az egyetlen, aminek egy minimális esélye van, és elől vagyunk.
Nem csak a berakás módja érdekel, hanem hogy érdemes-e.
Az eddigi válaszok elég egybehangzóak, de érdekel a miért! Fogunk itt elég foldot látni (JJ-n, esetleges AQ, TT-n kívül), vagy rosszabb kézzel találkozni?
Szerintem van az a szcenárió amikor el lehet dobni. Például már az asztalnál ültök 50-60 handje és 5/3- 5/5-as stattal játszik :)
De mivel pont most ültettek az asztalhoz, simán lehet, hogy pont erre játszik. A mögötte ülő ellenfelek se tudhatják, hogy te hogy játszol, plusz te se tudhatod, hogy ő mivel emel vissza. De lehet megint túlbonyolítom. :D
shiningKKingdom
Válasz Zoleee kommentjére
2010. ápr. 25. 12:00
Sztem a dobás sem eget verő hiba, de legtöbbször szintén betenném.
kormi88
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. ápr. 26. 16:01
4bet-calloltam, de hibának éreztem, és még most is annak érzem.
AA-ja volt egyébként.
Karcsibohoc
Válasz kormi88 kommentjére
2010. ápr. 26. 16:38
4bet-calloltam, de hibának éreztem, és még most is annak érzem.
AA-ja volt egyébként.
Egyáltalán nem hiba 40bb-vel tönkremenni AK-val, még akkor sem ha UTG+1 vagy. Ha csak KK+ rakod be a stacked (gondolom ha AK-t dobnál utólag, akkor QQ-t is) akkor akkora szakadék lesz az EP emelő range-ed és a 4bet all in range-ed között, amit gondolkodó játékosok ki fognak használni és büntetni light 3betekkel.
Gondolj bele, innen kb. egy QQ+,AJs+,KQs,AJo+,KQo range-el emelsz, ami a lapok 6,2%-a KK+ meg a lapok 0,9%-a----->7 alkalomból 1-szer tudod berakni, erre előbb-utóbb szerintem még egy 20 dolláros versenyen is vissza fognak játszani, feljebb viszont egészen biztos.