MTT flop cbet miniraiset kap...
Mostanság micro és lowstakesen starson egyre többször kap a flop cbet mr-t, és nem tudom hogy lehet ellene védekezni.
Eddig úgy láttam, ez vagy air, vagy 2 over, gyenge draw, nuts nem volt még mögötte...
Board textura? Ellenfél statja? Lapunk, és hány ember ellen megy a c-betünk?
Ezek függvényében értékelném a helyzetet. és főleg pozícióból játszunk, hogy ezeket minimalizáljuk. ;) Egy check raise hacsak nem totál wp-s emberről van szó erőt jelent.
Board textura? Ellenfél statja? Lapunk, és hány ember ellen megy a c-betünk?
Ezek függvényében értékelném a helyzetet. és főleg pozícióból játszunk, hogy ezeket minimalizáljuk. ;) Egy check raise hacsak nem totál wp-s emberről van szó erőt jelent.
valaki?
inkább próbáld + lefloatolni és turnun megnyerni a partit
Float vagy 3bet sztem is
Float vagy 3bet sztem is
ismerős a szitu, én is gondolkodtam már sokat rajta, de semmi okosat nem sikerült kiagyalni.
inkább próbáld + lefloatolni és turnun megnyerni a partit
jaj floattal kapcsolatban még 1 betsize read: ha kicsit emel turnun akkor 1visszaemeléssel + is vagy vszínűleg, ha meg kopog kb fél pottal (v annyi se kell) +nyered. Amúgy erős kész lappal csak call és a 3bet nekem drawal teccen a legjobban :)
már ezzel is próbálkoztam, de szerintem az ilyen random idiótákkal szemben egyszerűen felesleges wp-zni, mert a legtöbb esetben callolni fog a törnön (akár két overral is).