Póker Fórum Archívum > Multi table > MTT flop cbet miniraiset kap...

Harvey
2011. febr. 24. 12:06

MTT flop cbet miniraiset kap...

Mostanság micro és lowstakesen starson egyre többször kap a flop cbet mr-t, és nem tudom hogy lehet ellene védekezni.
Eddig úgy láttam, ez vagy air, vagy 2 over, gyenge draw, nuts nem volt még mögötte...

thomas0318
Válasz Harvey kommentjére
2011. febr. 24. 12:21

Board textura? Ellenfél statja? Lapunk, és hány ember ellen megy a c-betünk?
Ezek függvényében értékelném a helyzetet. és főleg pozícióból játszunk, hogy ezeket minimalizáljuk. ;) Egy check raise hacsak nem totál wp-s emberről van szó erőt jelent.

Harvey
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. febr. 24. 12:29

Board textura? Ellenfél statja? Lapunk, és hány ember ellen megy a c-betünk?
Ezek függvényében értékelném a helyzetet. és főleg pozícióból játszunk, hogy ezeket minimalizáljuk. ;) Egy check raise hacsak nem totál wp-s emberről van szó erőt jelent.

Dry board, postflop nem elég a stat sokszor sajna, igyekszem poziból játszani.
Erős handdel jó line ez az ellenféltől?
Settel bőven elég turnon wpzni, 2 párt jobban kell védeni, szóval ez inkább gyengeség, így light 4 betre ez jo spot lehet?

Harvey
2011. febr. 24. 16:41

valaki?

boerni21
2011. febr. 25. 10:10

inkább próbáld + lefloatolni és turnun megnyerni a partit

Zsipali
Válasz boerni21 kommentjére
2011. febr. 25. 10:24

Float vagy 3bet sztem is

boerni21
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 25. 10:28

Float vagy 3bet sztem is

3bet már néha túl drága :O => akkor 3bet ha vmi értelmesesebb lapom van és float tényleg any2val. 3betel még a gond az h soxor calolni fogja legalsó párral is és turnun hogy tovább?

bakyka
2011. febr. 25. 10:31

ismerős a szitu, én is gondolkodtam már sokat rajta, de semmi okosat nem sikerült kiagyalni.

inkább próbáld + lefloatolni és turnun megnyerni a partit

már ezzel is próbálkoztam, de szerintem az ilyen random idiótákkal szemben egyszerűen felesleges wp-zni, mert a legtöbb esetben callolni fog a törnön (akár két overral is).

boerni21
2011. febr. 25. 10:31

jaj floattal kapcsolatban még 1 betsize read: ha kicsit emel turnun akkor 1visszaemeléssel + is vagy vszínűleg, ha meg kopog kb fél pottal (v annyi se kell) +nyered. Amúgy erős kész lappal csak call és a 3bet nekem drawal teccen a legjobban :)

boerni21
Válasz bakyka kommentjére
2011. febr. 25. 10:38

már ezzel is próbálkoztam, de szerintem az ilyen random idiótákkal szemben egyszerűen felesleges wp-zni, mert a legtöbb esetben callolni fog a törnön (akár két overral is).

és akkor mindig eldobod ebben a szituban? mer akkor az idióta játéka éppenséggel +evs ellened

Élő ügyfélszolgálat