Póker Fórum Archívum > Multi table > MTT: Late Level-TP weak kicker

CrisRoniii7
Válasz want2push kommentjére
2008. máj. 2. 11:20

Ronda ez a board nagyon, szinte minden mindennel kapcsolódik, miközben neked csak egy top pair, weak kicker típusú lapod van. Mindenesetre a kassza már 19.200, míg az ellenfélnek csak 6300 zsetonjam maradt (600/1200-as vakoknál).

A check/fold nagyon nit? Csak azért kérdezem, mert nem nagyon látom, mi az a lap, amivel belénk hív, ha mi elpasszoljuk ezt a rivert. Persze az odds elképesztően jó, hisz ha passzolunk és ő hív, csak 5-ből 1xer kell nyernünk.

Szintén, mivel fizet ki (amit még verünk), ha mi hívunk belé? Talán QJ-val, na de azon kívül?

Szóval én tényelg nem tudom mi a jó megoldás, sztem mindegyik határeset, mind a c/c, mind a c/f, mind a push. Hosszú távon kb. ugyanolyan EV-sek lehetnek. Másoknak mi a véleménye a riverről?

Nagyon nehéz volt a river döntés,főleg a stack size miatt,plusz a hatalmasra nőt pot miatt,a scary board az már csak másodlagos:D
De lehet azt kellett volna csinálni amit Malacka mondott anno erre a handre,h turn push..Akkor nem állnék ilyen nehéz river döntés előtt,de sztem flopon kellett volna pottal hívni,és ha azt adja akkor akár a partit is feladni,vagy nem tudom,h hogyan kellett volna postflop cselekedni...
Minden esetre itt a vége:
*** RIVER *** [7s Qd Kh 8h] [Tc]
CrisRoniii7: checks
PT1313: bets 4800
CrisRoniii7: calls 4800
*** SHOW DOWN ***
PT1313: shows [As Jd] (a straight, Ten to Ace)
CrisRoniii7: mucks hand
PT1313 collected 28800 from pot

Teljesen meglepett a mutatás,hatalmas fish volt,h ezzel nyomult,és a sors meg is jutalmazta ezért :( Sztem ezt nem tudtam volna eldobatni vele az életben sem...Ez volt a kulcshandem ezzel a partival gyakorlatilag kiestem a versenyről:(

Élő ügyfélszolgálat