MTT $1 besűlt blöff, nagy butaság volt?
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy van e értelme kockáztatni könnyen elvihető limpelt potért MTTn, vagy ilyet nem csinálunk soha? Még 10 MTTs se játszottam le összesen, nincs tapasztalatom ilyen téren. Végig feszes voltam, aztán itt elrontottam mindent... itt én voltam a buta v az ellenfél ivott túl sok sört?
Esetleg ha már el akartam vinni jól csináltam e...? kösz a vaálszokat..
Hand Information
, 200 BB (9 handed).
Hand History converter courtesy of Hand History Converter - Poker Hand Replays
Table Information
Seat: 1 themfintilt ($13695)
Seat: 2 balloo2006 ($2898)
Seat: 3 jetaimemina ($13570)
Seat: 4 ac cleo ($15851) Dealer
Seat: 5 crouchingtig ($2585) Small Blind
Seat: 6 Hero ($3842) Big Blind
Seat: 7 snak82 ($16903)
Seat: 8 mb72700 ($24085)
Seat: 9 auroll ($13150)
Dealt to Hero
**
Preflop (Pot:300)
FOLD snak82
FOLD mb72700
CALL auroll $200
FOLD themfintilt
FOLD balloo2006
FOLD jetaimemina
FOLD ac cleo
FOLD crouchingtig
CHECK Hero
Flop(Pot: $500)
CHECK Hero
CHECK auroll
Turn(Pot: $500)
BET Hero$300
CALL auroll $300
River(Pot: $1100)
BET Hero$800
CALL auroll $800
ShowDown:
SHOWS Hero
**
SHOWS auroll
**
most jut eszembe hogy van Ilyen MTT topic, madj legközelbb oda irom...
Az ellen csodálatos ahogy K magassal megadja a riveren :D
Én biztos nem kockáztattam volna. Ha a turn betre nem dobja el, valsz a riverre sem fogja, tehát riveren check-fold.
Limpelt potban teljesen felesleges A-t imitálni, azzal valószínű emelsz pf. Másrészt, rengeteg draw kinn van, nem dobatsz kb semmit. Tehát így check/fold. Viszont én a limpelőre ráemelnék pf 500-ig, és flopon cbet-tel simán viszed.
Az ellen csodálatos ahogy K magassal megadja a riveren :D
Ott én is megadom insta :D
Szerintem ennyire ss-ként nem érdemes, nem lehet blöffre föltenni a versenyt, én egy full-ring asztalon pf próbálnék vkit behúzni, vagy cbet-elve a floppon dobatni. 1,5 BB emeléssel AX-t imitálni nem lehet, hacsak nem tesz vki 9X-re/flushre és slowplayre. Szvsz ilyen shortként BB-ből akár any2-val mehetsz pf all-in...
köszönö a hozzászólásokat... máskor nem fogok ilyet csinálni... az eslő 1-1,5 órába elég feszes tudok lenni... aztán néha csinálok 1-2 ilyen hülyeséget...