Póker Fórum Archívum > Multi table > MTT skype csoport

cirka
2017. dec. 21. 13:42

MTT skype csoport

Sziasztok!

Akik találkoztak a régi topikommal már ismernek :)
MTT skype csoportot indítottam, hogy gyorsabban fejlődjünk. Kielemezzünk szakmai anyagokat és segítséget nyújtsunk a nyelvi akadályok leküzdésében szakmai fordító segítségével.
Ha szeretnél csatlakozni írj e-mailt: flatonius@gmail.com
vagy skype-on vegyél fel: flatonius nicken vagy a fentebb megadott e-mail címmel.

Sajnos privát üzenetet az akadémián az új szabályok értelmében a következő évezredig nem tudok fogadni :D

asdator
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 21. 13:56

Szia,

MTT-t nem játszom, de pont ma gondoltam egy skype csoport indításába. Anno volt egy ilyenünk cash game-re és bár semmit nem fejlődtünk a csoporttól, elég jó csoporttalikat szerveztünk, ahol rengetek jó sztori született...Terveztek a jövőben csoporttalit szervezni? Ehhez szívesen csatlakoznék! :D

Köszi!

cirka
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 21. 14:43

Elsősorban itt a szakmai fejlődés a cél, de természetesen amennyiben olyan közösség alakul ki és igény is van rá a jövőben, akkor a csoporttalálkozó is mehet persze.

cirka
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 27. 17:50

Aki nem vette észre a topikot a nagy bejglizés alatt és érdekli most még tud csatlakozni, mert legkésőbb jövő héten kezdjük a munkát.

Piroslapos
Válasz cirka kommentjére
2017. dec. 27. 20:17

Lehet még csatlakozni a csoporthoz?
MTT az = Magyar tehetségek társasága mert akkor én nagyon ott vagyok, viszont ha a Magyar tulkok vagy tahók társasága akkor inkább kihagynám.
Tehetséges pókerjátékos vagyok

cirka
Válasz cirka kommentjére
2018. jan. 3. 13:10

Magyar troll társulat. Szóval van helyed :)

Élő ügyfélszolgálat