MTT tanulás, társak
Üdv! Viszonylag új vagyok a pókerben, fél éve játszom freerollokon illetve most áttértem végre egy ideje a Micro limitre.Mivel nincs olyan anyagi helyzetem nem tudok edzőt fogadni. Itt érdeklődnék, hogy hogyan tudnám fejleszteni játékomat valóban hatékonyan? Egy ideje már tanulom a pókert, de úgy igazán nem tudom min induljak el. Voltak már döntő asztalaim kisebb versenyeken meg pár 100 fős versenyen.Illetve nagyon szívesen lépnék kapcsolatba hozzám hasonló társaimamal egymást segítve, fejlesztve. A válaszokat előre is köszönöm!
Ejj ejj! Már semmi sem a régi? Legalább egy károgót ide ehetne a fene aki mondaná, hogy bele se kezdj mert belerokkansz mentálisan és tönkreteszed az életed! :D
2020 ban vagyunk! Nem csak itt tudsz tanulni, rengeteg free anyag van még máshol is ha az itteniek nem lennének elegek! + ott van a twitch meg a youtube! Naponta streamelnek világklasszisok egész napos sessionöket MTT-ben akik még a kérdéseidre is válaszolnak jobb esetben! Szóval hajrá! Csak rajtad múlik! (Na meg hogy holdolsz-e 80-20 ban CL stackért 10 főnél.. :P)
Ejj ejj! Már semmi sem a régi? Legalább egy károgót ide ehetne a fene aki mondaná, hogy bele se kezdj mert belerokkansz mentálisan és tönkreteszed az életed! :D
2020 ban vagyunk! Nem csak itt tudsz tanulni, rengeteg free anyag van még máshol is ha az itteniek nem lennének elegek! + ott van a twitch meg a youtube! Naponta streamelnek világklasszisok egész napos sessionöket MTT-ben akik még a kérdéseidre is válaszolnak jobb esetben! Szóval hajrá! Csak rajtad múlik! (Na meg hogy holdolsz-e 80-20 ban CL stackért 10 főnél.. :P)
A legolcsóbb és az egyik leghatékonyabb tanulási mód manapság, ha bekövetsz pár profi játékost a twitchen! Vannak szerintem egész jól magyarázó játékosok!
Dobjal egy elerhetoseget
Köszönöm a választ, sajnos nem tudok angolul ez is megnehiziti a dolgom pedig úgy sokkal több anyagot is találni és mellékesen nem tudom mi az a holdolas!
Az elerhetosegem Facebook-on Földi Csaba-ként találsz meg, foldicsaba18@gmail.com ez pedig az email címem! Köszönöm!
Bármilyen segítséget és tanácsot szívesen fogadok még! :)
én azt tanácsolom, angolul tanulj meg! :)
én azt tanácsolom, angolul tanulj meg! :)