multiway pot 20BB-vel
Poker Stars, $25 + $2.50 NL Hold'em Tournament, 50/100 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (BB): 2,140
UTG: 8,500
UTG+1: 4,455
UTG+2: 992
MP1: 1,725
MP2: 4,965
CO: 6,080
BTN: 3,686
SB: 2,087
Pre-Flop: (150) T:diamond: A:heart: dealt to Hero (BB)
UTG calls 100, 3 folds, MP2 calls 100, CO calls 100, BTN calls 100, SB raises to 200,
Hero?
Huuu de utálom, az ilyen barmot....
Fairlane ezt szerinted miért csinálja valaki. Mi lehet nála?
Mondjuk meglehet játszani egy Monstert ilyen 200-as minraise emeléssel annak a reményében, hogy valaki majd megprobálja ellopni a potot és akkor azt szépen leszedjük?
Szerintem nem, mert rajtad kivűl, már mindenki jelezte a gyengeségét....
Szóval mi az a lap amivel oop minraiselsz már 4 limpelő után?
A 100 ast itt már megadom, nem hiszem, hogy bárki is bele mer emelni....Bár nagy valószínűséggel itt már minimum két 10-es vagy egy JQK-t kell flopolni a nyeréshez :-)
Én bizonytalan vagyok, hogy mit tennék. Természetesen egy nagyobb raise és a call között vacilállok. Te mit csináltál?
Ha nincs infóm az sb-ről, akkor push. A call-t nem érzem jónak, mögöttünk vannak még 4en, valamelyikük emelni fog, ebben szinte biztos vagyok, abban az esetben pedig mit teszünk?
Sztem push/fold! Igen, a fold sem rossz, mert AT-zünk call esetén szinte esélytelen egy ilyen partiban.
all-in, a SB KT-el tartott
all-in, a SB KT-el tartott
Pont írni akartam, hogy nagyon jó lapja nem lehet*, tehát egy allin-nel esetleg hibás tartásra tudjuk kényszeríteni.
*AK-AQ, TT+ -vel nagyobbat emelt volna, kis párral inkább csak tartott volna, tehát vmi hasonló lapot képzeltem el (JT, QJ, KQ, KJ...)
Sztem jó döntés volt, ebből a játékból inkább az jön, hogy SB hülye, mint, hogy trükközik egy monsterrel.