Póker Fórum Archívum > Multi table > Multiway pot, flopon döntések draw-val

chubbyhun
Válasz V.Peti kommentjére
2009. dec. 9. 15:41

jaja, a lényeg, hogy nincs FE.
raise/call se lenne rossz, csak szerintem képesek lecallolni a raisedet.

ui: előzőben csak próbáltam vicces lenni :(

Peti, az volt, nem kell szomorú arc :)
Csak a parti volt komoly :)

Elmesélem, hogyan gondolkodtam, meg mi lett a vége.

Az nagyon fontos, hogy a CS csak flopon CS (ezt írtam), azaz félő volt, hogy nem leszek kifizetve, ha leesik a flush, azaz az outjaim zöme.
Az ismeretlen is játszott már pár partit, normálisnak tűnt, azaz valami csak akadt.

Ugye a board elég heavy, a CS-nél szerintem nincs igazán erős lap, azzal félne 3way játszani, a slow play helyett inkább overbet a jellemző szerintem a kész lap védésére élőben.
A kisvak persze játszhat SC-vel, és akkor nagyon benyaltam (ha sora van), de ha nem akkor jó lehetek ellen, még ha két párja van, akkor is lehet oddsom.

Úgy gondoltam, hogyha emelek, akkor a potot is hízlalhatom, valamint így előadhatok fölépárt, azaz ha leesik a flush, akkor így talán fizetnek.

Szóval ott tartunk, hogy
SB 50k
CO 130k
HERO 85k
Pot 10k
SB bet 8k, CO call...
HERO raise 22k

SB call, CO Allin.
Itt tovább akartam kérdezni (tőletek), de egyetértek Petivel, FE már nincs, tehát call, SB fold (! úgy hogy maradt előtte 28k)

Mutatás: 98o, nincs közte treff, ahogy Peti leírta SB megtartja a lapját (hehe, 99, nem treff).
Azaz 55/45-re jó voltam, turn 6, river T, így sorral nyert a CS, az SB meg habzó szájjal üvöltözik, hogyha nem emelek, akkor tud splitelni. Egy fazon megjegyzi, hogy úgy kell nekem, miért megyek allin, amikor semmim sincs.

Az élőjáték szépségei...

V.Peti
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. dec. 9. 15:43

így van. felraksz mindent te is két magas lapra...így kell neked.

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. dec. 9. 15:58

ilyen hülye versenyekre járkálsz... így kell neked.

mrj
Válasz Polacheck kommentjére
2009. dec. 9. 16:17

A partihoz nem tudok hozzászólni mert nem értek az mtt-hez.

Nem tanultad még meg ez elő playáktól hogy 2 overrel csak callolni kell a riverig?:)
Berakod a stacked 80% át A magassal, a riveren még mindig dobhatsz ha nem javulsz, és akkor marad néhány nagyvakod.

Az ász bármikor jöhet!
A river is egy lap!

Shaikon
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 9. 17:41

Az ász bármikor jöhet!
A river is egy lap!

Ha nem Te irtad volna még el is hinném .
Amúgy élöben ÉRZÉSre kell játszani :) (éreztem ,hogy jönni fog )
+ meterológus pókert kell tolni:ESNI FOG

Élő ügyfélszolgálat