Nagy mezőnyű MTT verseny,minraise-t callolva nagyvakból floppolt nuts: hogyan tovább?
Üdvözlet!
A véleményetek szeretném kérni az alábbi partihoz:
A pénz még messze, picivel átlag chip alatt állunk, hogyan nyerjük itt a legtöbbet?
Table '131669903 633' 9-max Seat #7 is the button
Seat 1: carlos694 (24356 in chips)
Seat 2: uscnash (15936 in chips)
Seat 3: taxbank (25913 in chips)
Seat 4: SirRockets (9055 in chips)
Seat 5: Misfit2005 (16034 in chips)
Seat 6: foucault82 (34815 in chips)
Seat 7: wolf_forex (18078 in chips)
Seat 8: bmwnick1 (8642 in chips)
Seat 9: jbenya (21497 in chips)
carlos694: posts the ante 100
uscnash: posts the ante 100
taxbank: posts the ante 100
SirRockets: posts the ante 100
Misfit2005: posts the ante 100
foucault82: posts the ante 100
wolf_forex: posts the ante 100
bmwnick1: posts the ante 100
jbenya: posts the ante 100
bmwnick1: posts small blind 600
jbenya: posts big blind 1200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to jbenya [6c 5h]
carlos694: folds
uscnash: folds
taxbank: folds
SirRockets: folds
Misfit2005: folds
foucault82: raises 1200 to 2400
wolf_forex: folds
bmwnick1: folds
jbenya: calls 1200
*** FLOP *** [7s 4s 8c]
jbenya: checks
foucault82: bets 1888
jbenya: raises 3112 to 5000
foucault82: folds
Uncalled bet (3112) returned to jbenya
Válaszotokat előre is köszönöm!
egyszerű! ne emelj vissza rá csak ha turnön is emel. ez a flop aligha segített neki, de talán egy számára kedvező turn jön és akkor nagyot nyerhetsz. Az esetek többségében azonban ez lesz, dobás...
hát nálam ez vagy pf fold vagy 3bet. OOP connectorral nem akarok játszani. minraise co-ból nem valószínű, hogy borzasztóan erős hand. nem tudom, hogy milyen ez a verseny, mert tapasztaltam, hogy 5-10-20 dolláros mttken lazán callolják a 3betet dominált lapokkal meg kis ppvel ha nincs setvalue...
ha már így játszottad ez nálam donkbet és rr indukálás aggr. ellenfél ellen. passzív ellen pedig c/r. nem nagyon szeretnék ingyenkártyát adni ilyen draws flopon, túl tudnak minket húzni.
Ez a Sunday million volt. (csak akkor játszok ilyet néha, ha már nagyon készen vagyok [tilt], tudom nem jó dolog:S)
Preflop callt néha megejtem ilyen esetekben, szerintem néha azért nemárt lecallolni, hogy mutassam hogy minden pici emelésre nem dobok, mellesleg pot odds is igencsak a call mellett szólhat.[ettől még lehet rossz játék]
Postflop én is a draws floptól féltem, call-t leginkább OOP lévén nem csinálnám, pozicióból szerintem ez lenne a jobb megoldás.
Preflop fold :-) OOP nem játszunk ilyennel....
De ha már benne vagy, a legjobb ha belenyitsz a pot 40%-al. (miért is, mivel neki pozíciója van és az esetek többségében ezt használni is fogja, vagy floatol, vagy visszaemel)
Ha már checkeltél és a slowplay mellett döntöttél, akkor meg, most már slowolt végig és hagyd őt emelni, a riveren pedig nyissál bele te, mintha blocking bet lenne. Az emelés mérete a turn és a river kártyától függ. Minnél kedvezőbb lehet az ellenfélenek annál többet :)
Ekkora stackből pre fold...főleg,h OOP vagy...
Postflop nem játszanám passzívan,donkbet,vagy c-r AI és lessen csak mint hal a szatyorban...
Szerintem is donkbet a legjobb olyan fél pottal. Itt tuti nem C/R-elnék. Ha csekkelted akkor slowplay és turnon hivni elé vagy C/R a turnkártyától függően.