Nagy river value bet Elmastermind ellen
vagy mégsem?
elég mélyen bent vagyunk a 11-órás 55-ösön a starson
Elmastermind a jelenlegi egyik legsikeresebb, legjobb formában lévő
online MTT játékos, sajnos pont az asztalomnál
Én kb. második helyen állok (40 körül lehetünk) ő is első tízben
Viszonylag aktívak vagyunk mindetten, de eddig csak egy potban voltunk érintettek, amikor MP nyitását a big blindból 3-beteltem és dobott
KQo 2K-4K-nál emelek MP-ből 10.2K-ig, Elmastermind a BB-ből tart
pot 22K, effektív stack 60K
flop 442 Elmastermind checkel ?
Itt arra gondoltam, hogy ezen a flopon lényegében ATC crai-t játszhat, ha csak félpotot hívok, ha erősebbet emelek azzal meg commited leszek lényegében, szal nagyon nem tűnt jó ötletnek egy trükkös ravasz erős ellenfél ellen hívni
Viszonylag gyorsan csekkeltem
Turn Jo és Elmastermind azonnal csekkel
?
Na ez most sehogy sem áll össze, vagy ugyanaz a lapja mint nekem (esetleg KT), vagy A-a van vagy valami nagyon erős???
na mindegy túl sok olyan lapja lehet, amivel most nem tudja folytatni hívtam fél potot, megadta
river K
Elmastermind újra csekkel
pot 50K effektív stack 48K
?
en emelnek egy olyan 20 K-t. azt kenytelen megadni kozepes pp-vel vagy J-val.
ha visszaemel, akkor dobni kell, de most hirtelen nem szamoltam utana, hogy az egyaltalan opcio-e, tehat nem vagy-e mar egy river bet reven annyira comitted, hogy callolnod kell. ha erre a valasz igen lenne, akkor talan inkabb weak check a riveren
Én elcsekkelném, de nem is játszom ilyen téten.
Függ persze a díjstruktúrától is, mert úgy tűnik ha visszaemel a 20Ks tétre kénytelen leszel megadni aka kiesel. (94Kba kell berakni 28-at).
Én egy közepes párra teszem a játéka alapján, amivel valószínűleg ch/r-elni akart a flopon. Esetleg még JJ is lehet nála, amivel szintén logikus lenne a játéka. Én inkább checkelnék, mert gyenge lappal nem hiszem, hogy túl sokat megadna, ha meg erősebb, akkor könnyen bajba juthatunk.
OFF:
Mindig meglep milyen precizitással írod le a játékodat. sokszor számomra teljesen új gondolatokat találok - bevallom, van amit nem is értek teljesen :) - s tőled hallok itt tournamentes szakzsargont. Én személy szerint kíváncsi lennék egy két dologra, mióta foglalkozol versenyzéssel, honnan szeded fel magadra ezt a - szememben legalábbis - profizmust. Szóval én szívesen olvasnék egy bővebb bemutatkozást is. Teszem azt hány éves vagy, mi a "real job" -od, merre élsz kishazánkban, stb. Én egylőre 98%-ban CG NL holdemet játszom, de látok fantáziát a versenyzésben is. Kíváncsi lennék a Te meglátásodra, sikereidre, egy-két gondolatra a versenyzéssel kapcsolatban.
remélem nem voltam tolakodó :)
szerintem jobb vagy... ennek ellenére nem emelnék bele... Már így is szép potot nyersz:-)
Hogy végeztél?
Ja-ja. Mi lett az eredmény?
Ja-ja. Mi lett az eredmény?
En mar közben megneztem... :-)
Sajnos csak a 17. hely... 451$
Ezek szerint jobb volt nálad?
Csodálkoztam is volna ha tévedek :-)