Nem Holdem tournament stratégia?
Helló. Keresek szakirodalmat, videót nem holdem versenyek stratégiájához. Különösen érdekelnének a H/L-hoz való irodalmak (mind Omaha, mind Stud). A Super System vonatkozó részeit bevágtam, de ott csak cash game-re van, ráadásul az Omaha limit, míg online jobbára PLO8 van.
Chubbyhun Omaha tournament stratégiáját természetesen olvastam :) Találtam benne jó dolgokat, de ennél részletesebben érdekelne természetesen. A cél persze a 8game minden játékához valami stratégiát kapcsolni, de első lépésben a PLO, PLO8 és a Stud8 lenne fontos - ezekben vannak a legjobb eredményeim, és szeretném tudni, mit lehetne megtanulni a magasabb szintű versenyekre lépéshez. És mint mindenkinek, nekem is feltűnt, hogy az Omaha versenyek állománya közel sincs olyan szintű, mint a NLHE versenyeké, szóval van ott játéktér :) Badugit is szívesen látnék :)
asszem Kormi88-nak van akadémián 1 badugi videója
Sztem kevés ilyen MTT videó van, savvyn van egy kétrészes 8game MTT, amiről tudok.
Jobban jársz, ha CG videókat nézel.
Köszi a válaszokat. Cash game-ra ott van Iteo kétrészes 8game-je, ami remek, de nem kell magyaráznom, mennyire vannak különbségek a stratégiák között. Ráadásul 8game-ben az Omaha Hi-Lo limit, míg a tourok jobbára PL, ami szintén nagyon erős különbség. A két videót megnézem majd természetesen.
Az o8 eredetileg limites játék, így ha van is róla mtt szakirodalom, az is tuti limites lesz.
Ehhh. teljesen fellelkesültem az omaha-8.com oldalon, mert volt ilyen cikk, be is linkeltem elolvasás előtt, de egy kalap kaka, pontosabban teljesen minimális.