Nevezés/Késve nevezés
Személy szerint, arra lennék kíváncsi, szerintetek a verseny kezdetekor avagy a késve nevezési időszak vége felé (45-50 perccel kezdés után) érdemesebb nevezni.?
:Tc::Jc::Qc::Kc::Ac:
Az 1+rebre elég sztem ha late reg végén regelsz, megspórolsz egy valag pénzt :D :)) egyébként én turbón max a late reg 30. percnél szoktam még, utána nem. Normálon beesek még az 60.-ik percben is akár
Nekem egy magas tétes játékos mondta, hogy mivel edged van a mezőny nagyján vagy úgy érzed, akkor minél hamarabb érdemes regelni, hogy minél több időd/leosztásod legyen kihasználni az előnyöd.
szerintetek az miért van, hogy ha kiesel egy versenyből pl: az elején, akkor már nem nevezhetsz újra?
szerintem ez tök hülyeség, nem? most nem mindegy lenne, ha megint benevezhetnél oké, hogy nem rebuyos mtt, de kb. olyan, mintha késve neveznél
mit gondoltok?
a másik meg a napi versenyek pl: ps-en ugye pl.:
19-00 4$ sko
19-15 1.35$ ko
20-00 3$ sko
stb... a limit tök mindegy. tegyük fel valaki 5$ alatt játszik.
ti nem indulnátok, ha lenne több ilyen mtt? amolyan multi entry féleképpen csak külön indulna minden és lenne egy nap több mondjuk 1-2 óránként indulna minden olyan ami most is fut
nem érné meg a ps-nek vagy nem bírná a kliens? bár azt kétlem
FTP-n se működött ha véletlenül mindkét seat-el FT-re érnél akkor kapod a 9.edik helyet az egyikkel ami kb le is felezte a ROIt azonnal (jó esetben), a hobby játékosok meg nem szeretik a multitablingot annyira.
re-entry sok versenyen van csak kevesen éri meg (általában ha messze az marad a legjobb verseny belátható időn belül még dupla buyin-ert is amiről kiestél).
Szerintem az elejétől megéri, ha jobb vagy a mezőnynél, csak rohadt sok idő.
Nem tudtok olyan termet, ahol nincs ez a late reg, vagy már mindenhol átvették? Régen tök jó volt kb 1-2 óra itm, 3-4 óra alatt már vége volt egy kisebb versenynek. Most meg van ahol több mint 2 óráig még jöhetnek új játékosok, kb 6-7 óra minimum, és van hogy 3-4 óra után kiesel még pénz nélkül. Nem maradt már semmi a régi jó dolgokból?:)