Póker Fórum Archívum > Multi table > Normal Speed MTSNG Elemző Csoport

Bobbie
2013. febr. 1. 12:04

Normal Speed MTSNG Elemző Csoport

Sziasztok!

Normál sebességű MTSNG (45;90;180 fős) vagy alacsony tétes MTT játékosokkal szeretném felvenni a kapcsolatot egy szakmai/elemző skype-os csoport létrehozása céljából. Illetve szívesen csatlakoznék már meglévő társasághoz.

NL6max Cashgame-et játszottam tavaly egész évben. Szeretnék áttérni a 4,5$ 180fősökre. Eddig januárban elméleti felkészülés volt, a héten elkezdtem játszani is. ( próbaként lement kb. 100db 1.5$-os KO, 6 asztalon). Úgy érzem hozzá tudnék tenni a csoport sikeréhez az eddigi cashgame-ben szerzett postflop játéktudásommal.
Ty

Üdv!
Bobbie

Dinokaposvar
Válasz Bobbie kommentjére
2013. febr. 22. 15:07

Sziasztok!

Normál sebességű MTSNG (45;90;180 fős) vagy alacsony tétes MTT játékosokkal szeretném felvenni a kapcsolatot egy szakmai/elemző skype-os csoport létrehozása céljából. Illetve szívesen csatlakoznék már meglévő társasághoz.

NL6max Cashgame-et játszottam tavaly egész évben. Szeretnék áttérni a 4,5$ 180fősökre. Eddig januárban elméleti felkészülés volt, a héten elkezdtem játszani is. ( próbaként lement kb. 100db 1.5$-os KO, 6 asztalon). Úgy érzem hozzá tudnék tenni a csoport sikeréhez az eddigi cashgame-ben szerzett postflop játéktudásommal.
Ty

Üdv!
Bobbie

Szia!

Én is 4,5 180 főseket játszom leginkább, idő hiányában mostanság kevesebbet. Szívesen benne lennék egy ilyenbe, hogy gondoltad?

Averatec02
2013. márc. 20. 7:17

Sziasztok engem is érdekelne a dolog, szívesen fejtegetném másokkal a stratégiákat, helyzeteket, problémákat a limiten. Előszeretettel figyelem kis hazánk "poker-huszárait" ezeken az asztalokon, és örülök ha végre jó eredményű magyarra bukkanok. Szerencsére vannak ilyenek és egy ideje már piszkál a gondolat, hogy valakivel felkéne venni a kapcsolatot és talán együtt könnyebb választ találni bizonyos kérdésekre. Jelenleg kizárólag csak a normal 90-180 fős sng-k érdekelnek 4,5$-ig. Szóval talán itt az alkalom másokkal együtt fejlődni.

Riddler1988
2013. máj. 17. 21:03

Normal és turbo sng csoport van. Ha érdekel, privibe írjatok.

Rock
2013. máj. 18. 9:38

Sziasztok

Nem tudjatok esetleg, hogy hogyan lehet szurni Holdem Manager2-ben a hatralevo jatekosok szamara egy adott vakszinten? Pl Azt akarom megtudni, hogy 100/200-as vakoknal mekkora a field. Hanyan vannak meg versenyben.

Riddler1988
Válasz Rock kommentjére
2013. máj. 20. 22:41

Sziasztok

Nem tudjatok esetleg, hogy hogyan lehet szurni Holdem Manager2-ben a hatralevo jatekosok szamara egy adott vakszinten? Pl Azt akarom megtudni, hogy 100/200-as vakoknal mekkora a field. Hanyan vannak meg versenyben.

Ezt kb. ha már ismersz egy limitet meg tudod mondani +, - 10 fő eltéréréssel egy sng-n.

Hachiko
Válasz Rock kommentjére
2013. máj. 20. 22:59

Sziasztok

Erre biztos,hogy nem tudsz szűrni.Az asztalnál ülők számából,illetve az asztalon levő zsetonmennyiségből tudsz rá következtetni.

Pilu_6
2013. jún. 18. 16:58

ez engem is érdekelne bár még kezdő vagyok

Krono
Válasz Pilu_6 kommentjére
2013. jún. 18. 17:02

Info fül, és magától frissül. Ha nem, akkor klikkre.

Élő ügyfélszolgálat