epic
Nemááááár
Én biza' írnék a supportnak!
És mi van akkor ha a kisvak nem gondolkozik olyan sokat hanem egyből eldobja?? Akkor az életben nem tud visszaülni olyan gyorsan, mert automatikusan dobják akkor a lapot. Nem?
Supportnak?:) Nekem egyik nap stars úgy szakadt, hogy kb 5 körönként tudtam visszaülni 5 secre, és akkor kellett alkotni valamit... Ez hogy lehetne csalás? Nincs tiltva sehol, hogy nem lehet kiülni, ha meg direkt csinálta pont jól sült el, mert ha az sb chkfoldon van, simán eldobja...
5M-el meg ha kiül, ha nem ugyanez a történet. :)
Ha nincs sitouton a BB, akkor 6M-el nem mész all-in button-ról A2-vel??? Ígyis úgyis kötelező a push, nem értem mi a probléma itt.
ha jól értelmezem, nyílt egy topic arról, hogy valaki 5M-el btn-ről openshove-olt és a bb AK-val snappelte.:D
a többi hülyeséget meg kár belemagyarázni.
-Nem írtam,hogy csalt, trükknek írtam,ami nem jött be neki,mert az RNG mellém állt. :)
-Aztán később írtam,hogy lehet,nem is szándékos volt.
-Persze,hogy A2vel pusholok ebben a helyzetben. :)
Ha valaki kiül azt nem csak a lap eldobása után, a következő leosztástól írja ki? (lsd. "Sit out next hand")
Barátunk lehet, hogy látta a jövőt?
Logikai bukfenc.
pinyÓ
Ha valaki kiül azt nem csak a lap eldobása után, a következő leosztástól írja ki? (lsd. "Sit out next hand")
Barátunk lehet, hogy látta a jövőt?
Logikai bukfenc.
pinyÓ