Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > PokerStarsos tornák

Zoleee
Válasz malacka001 kommentjére
2008. ápr. 6. 20:09

Na én végeztem... Nem igazan volt kedvem hozza, ezért csináltam egy move-ot. Persze nem a megfelelő ember ellen... 8J2A boardon AK-al emeltem ő visszaemelt én meg ugy voltam vele, hogy ha itt visszatolom csak settel adhatja meg... Sajna egy elég nagy stackkel rendelkező ellenfél ellen tettem és AJ-al callolt. A party érdekessége, hogy annak ellenére, hogy top párja volt, lent pedig sor és színhúzó volt a flopot elpasszolta. Én is így tettem mert rossz érzésem volt... Amugy akkor is mikor betoltam... Egyszerűen nem volt meg a hozzáállásom ma...
Nem is kellett volna jatszanom, ma mar tul sokat ültem a gep elött, ilyenkor mindig besokalok egy idő után.....

A többieknek sok sikert!

1000dollarchain
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 6. 21:46

így estem ki a Sunday Hundred Grandről. köszönöm!

Hand History Posting and Rakeback

Zoleee
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. ápr. 6. 21:52

így estem ki a Sunday Hundred Grandről. köszönöm!

Hand History Posting and Rakeback

Na igen a Hundred Grandel az a baj, hogy rengeteg idiota van, pont ezert meg sosem jatszottam, nem is fogok. Full gambling... 10$ nevezés 20.000 játékos pfff... inkább lottózok :-)

CrisRoniii7
2008. ápr. 6. 21:56

Megnéztem ezt a Hundred G.-t látom többek között Elky+Bélabácsi is nyomja rajta :)

Zoleee
2008. ápr. 6. 21:59

Gyerekek a Spiri jelenleg a 24. helyen all a Sunday warm upon meg kb 500-an vannak!!!

Avg 60k Nala 144k

Hajrá Spiri!!!!

Zoleee
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 6. 22:01

Megnéztem ezt a Hundred G.-t látom többek között Elky+Bélabácsi is nyomja rajta :)

Ezzel nem azt mondtam, hogy nincsenek jó játékosok, de azt a versenyt megnyerni....hát nem tudom

Ezen azert csodalkozok, biztos jó edzés :-)

want2push
2008. ápr. 6. 22:07

Hajrá Spiri! És gyakorolj csak Monte Carlora, mert komoly elvárásokat támasztunk az ottani szerepléseddel kapcsolatban. :)

1000dollarchain
Válasz want2push kommentjére
2008. ápr. 6. 22:38

Spiri egy picit visszaesett 100k-ra de most ismét 140k körül jár. Belabacsinak 50k-ja van elég régóta. Tropifish névem pedig Pintér Márk is elég jól áll, 120k-ja van. Hajra magyarok!

szerk. na mire leírtam Belabacsinak sikerült dupláznia! Preflop volt egy 3x BB emelés, egy call, Belaba pedig AI ment 52k-val. Ember gondolkodott kb 110k-ja volt és callolt. A8 vs. KQ. Turn A. Belabacsinak 135k van most.

3 magyar a legjobb 100ban!

Zoleee
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. ápr. 6. 23:02

Spiri mar 300k fölött , jelenleg 12.

Zoleee
2008. ápr. 6. 23:11

Belaba, Mark és Spiri jelenleg top 30... meg 260-an vannak

Élő ügyfélszolgálat