Pozició vagy nem pozició ?
Sziasztok !
Egy forradalmi cikket szeretnék írni.
EGyszerűen azt vettem észre, hogy a kis gazdátlan potokat ellehet vinni IPből ám sokszor még ezeken a gazdátlan potokban is nálam van a jobb lap viszont rengeteg partit OOP jobb játszani.
Gondolok itt olyna partikra mint amikor OESD és flushdrawt floppolsz egyszerűen nagyobb erőt tudsz reprezentálni egy flop checkraise turn leadel.
Én nem látom olyna hatalmas jelentőségnek IP játszani, hisz rengetegszer meg checkraiselnek és 20-30 BB-ből nehéz szívvel de dobnom kell nem tudsz FE-vel még 4betelni nyugodt lélekkel...
Engem érdekelne, hogy mi a véleményetek a pozició és pozición kívüli játékról ?
Egy forradalmi cikket szeretnék írni.
Úgy érzem, hogy forradalom az lesz, de ahhoz a cikket nem kell megírnod. Elég ez a hsz ;)
OOP sosem fogod tudni kontrollálni a kasszát, na meg IP sokkal több infód van az ellenfeleidről, és sokkal szélesebb maradhat a range-d, míg egy x/r-el leszűkíted a range-d.
OOP sosem fogod tudni kontrollálni a kasszát, na meg IP sokkal több infód van az ellenfeleidről, és sokkal szélesebb maradhat a range-d, míg egy x/r-el leszűkíted a range-d.
És itt le is zárhatjuk a cikkírást :)
Most miért oltod le? Olyan régen volt már forradalom...:D
A tegnapi range-re tevős szoftver topic után azt hittem ez lesz a havi bestof, de nem, sikerült túlszárnyalni :D
Még hogy az online póker haldoklik.... ilyen forradalmi stratégiák mellett ? ugyan.
Zehy Te mindig embertelen avatarokkal írsz. :D:D
Pozíciós játék 4ever!