Póker Fórum Archívum > Multi table > Pozícióból jó játékos ellen - MTT

F16Fairlane
2008. máj. 10. 0:38

Pozícióból jó játékos ellen - MTT

Eleg kemeny asztal volt, kozvetlenul mogottem ult IWEARGOGGLES es USCPhildo

szerintem mindketten jol jatszottuk ezt a partit

Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 50/100 Blinds, 9 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

Hero (BTN): 10,112
SB: 5,974
BB: 11,862
UTG: 5,750
UTG+1: 2,800
UTG+2: 1,840
MP1: 5,885
MP2: 8,675
CO: 1,640

Pre-Flop: (150) :Ac :Kc dealt to Hero (BTN)
6 folds, Hero raises to 300, SB folds, BB raises to 900, Hero calls 600

Flop: (1,850) :9c :7c :6s (2 Players)
BB checks, Hero bets 1,200, BB calls 1,200

Turn: (4,250) :Ts (2 Players)
BB checks, Hero checks

River: (4,250) :5d (2 Players)
BB checks, Hero checks

Results: 4,250 Pot
Hero showed :Ac :Kc (Ace King high) and LOST (-2,100 NET)
BB showed :Jd :Jh (a pair of Jacks) and WON 4,250 (+2,150 NET)

Agostini
Válasz F16Fairlane kommentjére
2008. máj. 10. 0:42

Full Tilt Poker, NL Hold'em Tournament, 50/100 Blinds, 9 Players

Hero (BTN): 10,112
SB: 5,974
BB: 11,862
UTG: 5,750
UTG+1: 2,800
UTG+2: 1,840
MP1: 5,885
MP2: 8,675
CO: 1,640

Pre-Flop: (150) :Ac: :Kc: dealt to Hero (BTN)
6 folds, Hero raises to 300, SB folds, BB raises to 900, Hero calls 600

Flop: (1,850) :9c: :7c: :6s: (2 Players)
BB checks, Hero bets 1,200, BB calls 1,200

Turn: (4,250) :Ts: (2 Players)
BB checks, Hero checks

River: (4,250) :5d: (2 Players)
BB checks, Hero checks

Results: 4,250 Pot
Hero showed :Ac: :Kc: (Ace King high) and LOST (-2,100 NET)
BB showed :Jd: :Jh: (a pair of Jacks) and WON 4,250 (+2,150 NET)

Littlemage
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 10. 7:57

Nálam is vállalsz ilyen kártyajel javításokat? :))))

Agostini
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 10. 9:53

jópénzért,bármit ;) :p

amúgy,nem tudom miért csináltam meg, nem vagyok rendmániás :) de így szebb :D

want2push
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 10. 13:23

A turn játék az érdekes sztem. USCPhildo zónájában kevésbé van benne egy 8-as, mint a tiédben. Habár a konkrét játékos stílusát nem ismerem, de azt gondolom, hogy egy 8-ast nem passzolhat el ezen a turn-ön (két színhúzó is van). 8-sal nem játszik ennyire passzívan oop két utcán is, miután preflop visszaemelt. Szintén nem gondolom, hogy két pár, terc típusú lapokkal így játszana.

A kérdés az, hogy mit csinál egy JJ esetleg QQ típusú lappal, vagy a többi marginal lappal (pl. JTs, ATs).

Szóval én elgondolkodnék egy turn bet-en, ha adja, vagy rádtolja még javulhatsz. A gond az emeléssel természetesen, hogy ha rádtolja, akkor commited vagy. Szóval nehéz kérdés, de abszolút érdemes rajta elgondolkozni. Én inkább a bet felé hajlok.

Gus
Válasz want2push kommentjére
2008. máj. 10. 13:37

szerintem olcson megusztad.. :)
arra a flopra en siman chekkolok, ha hiv , megadom, szinsor vagy A vagy K ha fog a turnon lehet jatszani, egyebkent chekk es eldobom... Szerintem a flopra hibas volt hivni, nem is tudom mire gondoltal amit eldobhat arra a flopra preflop reraise utan...??

want2push
Válasz Gus kommentjére
2008. máj. 10. 13:52

arra a flopra en siman chekkolok, ha hiv , megadom...

Sztem F16Fairlane all in akart kerülni a flopon, a flush draw + 2 overcard típusú lapjával. Ha meg az ellenfél csak megad, akkor egy blank turn-re sztem a free card-ot választotta volna. Viszont ez a turn kártya újabb lehetőségeket kínál, ahogy az előző postomban is írtam.

Sztem egyébként alapvetően nem rossz a flop bet, de elég sok érv szól egy passz mellett is.

Gus
2008. máj. 10. 14:23

...hat , nem tudom, ha nuts DRAW-om van, arra tuti szeretnek nezni egy turnot es arra a flopra ha kapok egy hivast JJ vel, tuti visszahivok, mar csak, hogy tudjam mivel allok szemben... Akkor viszont az AKs bajban van...

nezzunk 2 variaciot a sokbol :

Ugy ahogy jatszotta az AK-t belement 19 vaknyi potba meg 12... ha AKs csekkol, JJ hiv max 8-10 et,talan 12 ot, hogy kitolja a szinsorra varot..tehat nezek egy kartyat ugyanannyiert ami most benne volt, vagy meg kevesebbert...ha JJ nek van esze, arra a betre visszahiv, mert ugye nem valoszinu, hogy 679 terce van az ellennek egybol.. a sima C betet meg el lehet dobatni , mert nem eri meg egy teljes potnyit belerakni egy draw -ba...

masodik variacio, ha csekkol AKs, akkor JJ hivja a C betet, fel potnyit, annyit meger AKs nem megadni, mert van egy vagon outs-ja a nutshoz...

tehat ha van 100 vaknyi chipszem, nem igy jatszom es szerintem matek alapon sem jon ki , hogy igy jatssza egy preflop reraise utan...

spirited
2008. máj. 10. 14:35

Szerintem jól volt megjátszva a parti, én is ugyanígy csináltam volna. Ha nem lennétek ennyire deepek, akkor még egy 4betet is megeszközöltem volna preflop.

A turn nálam csak check, az ellen szemszögéből elég nehezen tudnék elképzelni egy 8x típusú lapot 3betelt kasszában, hacsak nem a 88-t. Nem hiszem, hogy a turn betre bedobta volna. Ha turn bet, akkor viszont a river is bet, arra talán bedobja.

F16Fairlane
Válasz spirited kommentjére
2008. máj. 10. 18:13

Szerintem jól volt megjátszva a parti, én is ugyanígy csináltam volna. Ha nem lennétek ennyire deepek, akkor még egy 4betet is megeszközöltem volna preflop.

A turn nálam csak check, az ellen szemszögéből elég nehezen tudnék elképzelni egy 8x típusú lapot 3betelt kasszában, hacsak nem a 88-t. Nem hiszem, hogy a turn betre bedobta volna. Ha turn bet, akkor viszont a river is bet, arra talán bedobja.

igen, de 100BB-vel ebben a fazisban ez nagy riziko lett volna
ezert inkabb a kisebb riziko/kisebb kassza valtozatott valsztottam
amugy tournamenten ismeretlenek ellen (es en az voltam neki)
kb JJ+ AQs+ AK a preflop 3 bet deep stack fazisban
szerintem ebbol a JJ es AQ, AK csekkel a flopon
visszahivasra all-int emeltem volna
viszont a flop call utan mar nagyjabol (TT) JJ esetleg QQ-re gondoltam

Élő ügyfélszolgálat