Ps 11$1r1a FT - Meg lehet ettől valahogy szabadulni?
Ellenfél 4 éve nagy nyerő regulár
Statjai 95 hand alatt sorba vpip preflopraie agr factor 3bet cbet foldtocbet 21/11/2/7/100/0
(turn agresszió a legmagasabb)
History Ftn, A10el emeltem, sb-ből egészített 843 on adta cbetem turn 8 c/c river Q c/c
és mutatott egy 66 ot
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
23 effen setmining alapból kérdéses, de hát ha pont FT-n adja be akkor úgy biztos nem minusz EV..
Nah mind1 most csak arra vagyok kíváncsi, hogy valamilyen line-nal meg tudunk-e ettől szabadulni
mert nem szeretem csak úgy rábökni egy handre, hogy cooler azt cső, bár bevallom én még ilyet sosem dobtam 23bb-ből, de seten kívül nem sok handet tudok elképzelni nála.
Igazából elvered a 99,TT,JJ-t, de ezekkel flopon biztos nem a check/call-t csinálja. Amivel pre call-ozhat azok kis és közepes párok és suited connector-ok meg monsterek. Gyakorlatilag fold equity nélkül tolta rád turnön. Nehéz dobás és ha el is engeded, marad 11-12 bb-d, amivel megint csak ott vagy ahol a part szakad.
Ti el tudnátok engedni?
47/7-es fis.
t2,778 pot at t25/50 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Ellenfél 4 éve nagy nyerő regulár
Statjai 95 hand alatt sorba vpip preflopraie agr factor 3bet cbet foldtocbet 21/11/2/7/100/0
(turn agresszió a legmagasabb)
History Ftn, A10el emeltem, sb-ből egészített 843 on adta cbetem turn 8 c/c river Q c/c
és mutatott egy 66 ot
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
23 effen setmining alapból kérdéses, de hát ha pont FT-n adja be akkor úgy biztos nem minusz EV..
Nah mind1 most csak arra vagyok kíváncsi, hogy valamilyen line-nal meg tudunk-e ettől szabadulni
mert nem szeretem csak úgy rábökni egy handre, hogy cooler azt cső, bár bevallom én még ilyet sosem dobtam 23bb-ből, de seten kívül nem sok handet tudok elképzelni nála.
A huh szerintem is elég para, felesleges, sőt hiba...
Én nem tudom, abban a helyzetben eltudnám e engedni, de utólag szerintem mindenképp dobás... Floppig nekem tetszik a lejátszás, utána én kisebbet betelnék, nyerő reggel vagyunk szemben, így ő pontosan tudja, h mi comitteddé akartuk rakni magunkat turnön a te szitudban, pont ezért csak olyan handdel emel vissza amivel biztos veri a mi showdown képes de viszonylag gyenge lapjainkat... Itt egy JJ-vel sem fog visszaemelni a te szitudban szerintem...
Ha kisebbet emelsz akkor szerintem itt callt kapunk és riveren meg ch/f... Ha mégis ai megy turnön akk necces a szitu, de nem érné meg nekünk FT-n callolni akkor sem
Jó aki turnon bet foldolna szerintem hagyja az mtt-zést.
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat.
Először is, a history alapján, SB call 66, ő nem feltétlen setminingnak gondolja a 66 való callt. Gondolom száraz flopokkon csek callol 1-2őt, szettesedik próbálja betenni, és gyengeségre támadhat is blöffből, nem azt mondom, hogy jó ez, de azt se, hogy rossz, csak az előzmének, és a statok alapján próbálom megérteni a gonolkodását.
(Amúgy 100% flop fold to cbet-et nem értem,ha az előző handbe is callolta c-betet.)
Ettől függetlenül, 21/11 es player, nem nagy mintán, de a vpip/pfr rés megmutatja, hogy szeret faltelgetni, gondolom főleg szűk stackeknél.
Szerintem lehet AA is a range-be még turnon, hiszen ha utg betedet 3beteli pre, akkor hatalmas erőt mutat (és ellen nyerő reg, ezt tudja), és akkor ezt a száraz floppot se raiseli. KK,QQ,JJ-t azért zárnám ki, mert azokkal már szinte biztos, hogy raiselne floppon, mert lejavulhatod, mert jöhet olyan lap, amivel nem nyer több valuet.
TT,99 szerintem meg valószínűleg csak callol. Mert a raise/call nagyon szar lesz a te 23bb-s utg open ranged ellen, a raise/fold meg értelmtelen.
A fentebb írt rész, a gondolkodására vonatkozóan sztem kizárja a 33-at, mert az előzmény partiban se a setmining volt a fő célja. Sztem. Szóval a szettek 88-66-55. Az 55 azért van benne, mert szintén az előzményből kiderült, hogy 1 cbetre, 1 overes floppon nem dobott oop se.
Ezeken kívül lesznek nála SC-k, de nem ilyen 1-2 gapperek stb, hanem 109s,89s,78s,67s,56s.
Plusz az előzmények alapján gondolhatja, hogy te 100%ban lövöd c-betet, szóval néha AQ-AJ is lehet, amikkel 1 utcátt callozhat még ilyen száraz floppon. (AK ugye pre 3bet).
Szóval a sztem ez a range kb:
{ AA, TcTh, TcTs, ThTs, 9c9h, 9c9s, 9h9s, 8c8h, 8c8s, 8h8s, 77, 6d6h, 6d6s, 6h6s, 5c5d, 5c5h, 5d5h, AcQc, AsQs, AdJd, AhJh, Tc9c, Td9d, Ts9s, 9c8c, 9d8d, 9s8s, 8c7c, 8h7h, 8s7s, 7d6d, 7h6h, 7s6s, 6d5d, 6h5h, AcQd, AdQc, AhQc, AhQd, AsQc, AsQd, AcJd, AcJh, AcJs, AdJs }
AQ,AJ-ket kb 50%ban belerakva.
Ez ellen 53%-os favorit vagy.
Ha turnon betelsz, akkor dobatod AJ,AQ, 109s,89s,esetleh 77-et is. Ha chekelsz, akkor hív minden floatot, meghívhat minden SC-t, esetleg Ax-et is, meghív minden 99-TT-et, szettet, pár+oesd-t ..stb
Szóval szerintem a betcall, azért nemjó, mert ottmár legjobb esetben egy { AA, TcTh, TcTs, ThTs, 9c9h, 9c9s, 9h9s, 8c8h, 8c8s, 8h8s, 77, 6d6h, 6d6s, 6h6s, 5c5d, 5c5h, 5d5h, 8c7c, 8h7h, 8s7s, 7d6d, 7h6h, 7s6s, 6d5d, 6h5h }range ellen mész, és ugye ez ellen 42%-od van, és ez tényleg a legjobb eset.
Míg a chekraisel nyersz valuet, a floatoktól, betehetis pár+oesdkkel, beteszi a 99-TT is, akár még a 77-is.
Arról nem beszélve, hogy a history parti is, flop cbet, 2 utca chek behind A magassal, is valószínűsíti azt a tényt, hogy a chekedre hívni fog.
Ha meg check behindol, akkor főleg 77-87-67-Ax-lapok lesznek a rangeben, az összes többit meghívja ezen a turnon, szóval egy nem 4es, nem 7es, és nem A rivereken lőnék egy fél/harmad pot valuebetet, 4-7-A rivereken meg check callolnék/checkfoldonék betsiznig, timing tell függvényében.
Lehet nagy hülyeség, de én végiggondolva így játszanám.