PS SNG-k (MTT)
Sziasztok,
Hosszú távon szeretnék foglalkozni a PokerStars multi table SNG-kel.
Azok akik ebből képesek profit termelni, melyik fajta versenyeket ajánlják. (gondolok itt a résztvevők számára és a vakszintek emelkedésének ütemére.)
?
Mekkora rollal szeretnél indulni? Mennyire vagy otthon az MTSNG-kben? ICM stb?
ROI-t most nem tudok neked mondani, grindelés mellett csináltam régebben "szórakozásként". :)
Párat már sikerült lehoznom, legnagyobb egy 1,6K-s 2. hely volt.
ICM-et is ismerem nagyjából, de fel kell elevenítenem a tudást, gondolom születtek új cikkek a témában az elmúlt 6-8 évben.
bankroll 250-300 BI
Nos?
ROI-t most nem tudok neked mondani, grindelés mellett csináltam régebben "szórakozásként". :)
Párat már sikerült lehoznom, legnagyobb egy 1,6K-s 2. hely volt.
ICM-et is ismerem nagyjából, de fel kell elevenítenem a tudást, gondolom születtek új cikkek a témában az elmúlt 6-8 évben.
bankroll 250-300 BI
Nos?
Én mindenképpen a 45-180 fős, normál sebességű versenyeket javasolnám! Ott van idő rendesen játszani hamar hullik a férgese!
Nem MtSNG, de ha visszaszoktatni akarod magad, megpróbálhatod a Fifty50-et is, 3,5 dolcsi fölött.
Sok a donk, meg van "egy-két" orosz-ukrán robot, de lehet pénzt meg fpp-t remelni
Netrol+1, 45-180 fős regspeedek azok jófélék. Mellé lőném az 5$-nál kisebb versenyeket, illetve néha egy szatot kövéren +EVs versenyekre.
250-300 ABI teljesen jo roll kezdésnek. Ha több infót irsz, pl. hogy mennyit tudsz jatszani, mikor, stb. akkor tudunk konkretabb tanacsot adni. GL!
Sziasztok,
Köszönöm a sok értékes hozzászólást, jól jön minden tanács.
19:00től 22:00-ig szeretnék játszani hétköznaponként 3/4 arányba az MT SNG-k javára (45, 90, 180? melyiket érdemes), és 1/4 részt a GTD MTT-k javára, szombatonként nincs időkorlát, és persze ha van egy FT vagy egy bubble akkor mehet a túlóra hétköznaponként is.
3-5$ között versenyeket szeretnék játszani, cashgamre végleg ráuntam, az már nem hoz lázba, de az MTT-k mindig érdekeltek.
Küldhetnétek egy két "must read" cikket vagy könyvajánlót.
Köszi előre is a segítségért.
Üdv
Zoli
4,5$ 180 fős jó szokott lenni meg a 2,5$ rebuy 180 fős sem rossz!
4,5$ 180 fős jó szokott lenni meg a 2,5$ rebuy 180 fős sem rossz!