Póker Fórum Archívum > Multi table > Push/fold stratégia

Csecse825
2011. jan. 31. 15:57

Push/fold stratégia

Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a programnak a neve, ami megmutatja, hogy egy turbó tornán mekkora M számnál milyen pozícióból milyen range-el érdemes all-in menni, és mivel érdemes callolni egy short stack all int? Hasonló,mint az ICM modell. Nem tudjátok, mi ez és hol lehet letölteni?
köszi

Johnny Diablo
Válasz Csecse825 kommentjére
2011. jan. 31. 16:36

Sziasztok,
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a programnak a neve, ami megmutatja, hogy egy turbó tornán mekkora M számnál milyen pozícióból milyen range-el érdemes all-in menni, és mivel érdemes callolni egy short stack all int? Hasonló,mint az ICM modell. Nem tudjátok, mi ez és hol lehet letölteni?
köszi

icm trainerre gondolsz??

jabyga
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 31. 23:52

ICM trainer és google-el megtalálod!

Krono
2011. jan. 31. 23:57

Sziasztok,
köszi

vagy:

HoldemResources.net: ICM Nash Calculator

robinmasters
Válasz Krono kommentjére
2011. febr. 1. 11:29

vagy:

HoldemResources.net: ICM Nash Calculator

Nemnem. A program két sávból, egy shove és egy call oldalból áll.
Mindegyiknél be lehet állítani az M számot a pozíciót, illetve a callnál, hogy honnan jött a push. Ezután a program egy egyszerű hand táblázaton kék színnel jelöli mi a push/call, mi a fold.

Akinek van pokerxfactor előfizetése: Sheets a 100 turbo rebuy mtt videójában használja sokszor.

Köszi

Zsipali
Válasz robinmasters kommentjére
2011. febr. 1. 12:21

Akinek van Pxfactor előfizetése
https://www.pokerxfactor.com/sheets/

Csecse825
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 1. 15:13

Köszi Zsipali,

Ez az amit kerestem, de mégsem tűnik jónak...
Szerinte 10-es M számnál ( ami kb 25 nagyvak) kisvakból all in kell menni
kb 90% range-gel, pl 68o-tal is. Utg-ből pedig A5s all in. Baromság. Talán 25 nagyvakból még a raise- fold is jobb, persze nem A5-tel...
Szerinted ezt a táblázatot Sheets maga találta ki? Őt is megnéztem, full tilten 0, ps-en is csak 20% az roi-ja.

Zsipali
2011. febr. 1. 15:54

Igen ő írta, és szinte az összes pxfactor oktató ezt használja. Én sem 100%-ban eszerint játszok, nem szentírás, de egy támpontnot ad.

Csecse825
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 1. 16:25

Lehet, hogy egy minimális támpontot ad, de szerinted van olyan pokerxfactor oktató, aki A5s-ra utg-ből belol 25 nagyvakot?
Jó lenne, ha tényleg létezne egy ilyen optimális táblázat...
Honnan tudod, hogy a többi oktató ezt használja?
Persze ezeken a szélsőségeken kívül 4-5-ös M számra teljesen jónak tűnik, bár 2-3-ra én sokkal lazábban kb 95% -os rang-gel tolom be hátulról...
(Ne mondd el senkinek!)
Meg persze abban az oktatóvideójában is +EV-snek tűnt a játéka...

Zsipali
2011. febr. 1. 16:31

Elég sok videóban lehet látni hogy használják

Élő ügyfélszolgálat