Póker Fórum Archívum > Multi table > QQ feszes regular ellen

dexi100
2015. okt. 24. 9:34

QQ feszes regular ellen

No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, dexi100 | BOOM! Hand Replayer

nem volt nagyon sok handem rola, csak annyit tudtam h feszesen jatszik.
Azert valasztottam a cold call-t, mert ugy gondoltam hogy semmi ertelme 3betelni, mivel hogy villain feszes rangel rendelkezik. Ha 3betelem, akkor dob mindent amit verek ( 99, TT, JJ, AK, AQ, AJs, KQs) es csak azzal tolja vissza, ami ver.

Vegulis ugy dontottem h callozom, es majd postflop megprobalom valahogy elvinni a kasszat, pozicioban.

Az a szaraz flopp eleg jo volt neki is, h tudja fojtatni az agressziot. Elso korben az volt a tervem h callozom a flopott ( felmerul a raise is a floppon, de nem akartam dobatni a gyengebb lapokat meg a bloffoket, na meg nem akartam tonkremenni AA vagy KK ellen). A turn hivasan gondolkodtam kicsit, es ugy dontottem hogy raiselem, mivel hogy feszes volt, azt felteteleztem h dobatni tudok mindent ami nem set, mivel hogy eleg jol reppelem en a setet. Valoszinu valami pocket pair-ell jatszott, nem hinnem hogy barrelezi a turn Ax-el vagy KQ-val

Kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is :)

Davj
Válasz dexi100 kommentjére
2015. okt. 24. 11:27

std. a turn just call se rossz hátha idegből be****** riveren az AK-t. kicsi meg közepes pocketekkel nem hiszem hogy 3 vakot emelne. TT-JJ-t meg nem dobta volna el szerintem.

edit: ja elnéztem. nem 3 vakot emelt:D

dexi100
Válasz Davj kommentjére
2015. okt. 24. 11:35

ha callozok a turnon, kerdes mit csinalunk riveren? azert ott van A meg KK is a rangeben, mivel h feszes volt.

ugy gondoltam ezzel a lineal, lehet dobja azokat is :D

Davj
Válasz dexi100 kommentjére
2015. okt. 24. 11:41

ha callozok a turnon, kerdes mit csinalunk riveren? azert ott van A meg KK is a rangeben, mivel h feszes volt.

ha A vagy K esik és insta ránktolja akkor eldobom. bármi más riveren snapcall. potnyi pénzünk van riveren szóval nem nagyon kéne már dobálni. aztán ha AA vagy KK akkor megy a badbeat fiókba:D
de tény hogy elég necces szitu. ha nagy minta alapján nit a gyerek akkor még a turn fold is felmerülne
de piros versenyen ez dobhatatlan.

Élő ügyfélszolgálat