Már egy óra sincs hátra a kezdésig szóval aki mégis lát bennem valamit az írjon...
üdv, mivel sajnos nem tudtam megoldani a beutalást az elmúlt 2 napban PS-re, ahhoz hogy tudjak indulni a $20 000 added player quiz tournamenten, $5-ra lenne szükségem, a ticket már meg van. (elég +EV-s versenynek tűnik, mivel úgy látom, 2 ezer főnél többen nem nagyon lesznek rajta, és ugye Added verseny).
gondoltam még itt megpróbálom, hogy ne vesszen kárba. ha akad olyan ember aki lát ebben fantáziát olyan ~60%-ért, az írjon rám, és a részleteket megbeszéljük. minden jót.
Szerintem akkor már 5$-ért ő maga indult volna el...
Ha valaki segít átrakni 35$-t partyról Ps-re, és FTP-re, akkor eladok magamból 5%-ot az összes versenyemre (kb. 15 db-on indulnék)
Részletek a blogomban!
Hy! Bocsi de beültem cash gamezni starson és 1,50-em maradt szóval szeretem volna segíteni de ilyen hülye vok hogy Cg-zek sorry de lesz még holnap is verseny egyébként én is jártam így hogy ne mvolt dollárom és írtam az egyik fórumtársunknak want2push-nak és küldöt dollárt kérd meg szentem őt vagy valakit és kapsz garantálom! És mégegyszer bocsánat
Szerintem akkor már 5$-ért ő maga indult volna el...
Nekem is van ticketem...
De akkor is, sztem aki PS-n játszik ilyen téten, az biztos látta amikor belépett
Nekem is van ticketem...
De akkor is, sztem aki PS-n játszik ilyen téten, az biztos látta amikor belépett
Hy! Bocsi de beültem cash gamezni starson és 1,50-em maradt szóval szeretem volna segíteni de ilyen hülye vok hogy Cg-zek sorry de lesz még holnap is verseny egyébként én is jártam így hogy ne mvolt dollárom és írtam az egyik fórumtársunknak want2push-nak és küldöt dollárt kérd meg szentem őt vagy valakit és kapsz garantálom! És mégegyszer bocsánat
Eliminated 360. KJs pikk toltam be az 1700-as stackemet amit AKs kőr fogadot:(
eee van:(
ilyenekre van ezzel foglalkozo oldal a neten eleg sok, priviben kuldom a cimet ha valakit erekel..
a semmitol kicsit tobb angol tudas kell, hogy megertsd a szabalyokat