ribájos tourok ribáj szakasza?
nem nagyon pörög itt az mtt téma, de azért próbálkozok :)
szóval, hogyan kell játszani a ribáj szakaszban? dupla stack alap, meg nyílván lazábban allinezünk, mint egy freezouton, de azon kívül? valami jó cikket tud esetleg valaki?
en csak akkor szoktam dupla stacket venni, ha az asztalom felénél az van. aztan függ az asztaltol is, de TT+ AQ+ ollé :)
én ahogy néztem bélabácsit,elég loose all in range kell,pl Ax-ekkel simán ai megy,szóval stacket kell építeni.amint találok cikket,szólok.
Cikket nem tudok a dolgról, csak saját tapasztalataimat osztom meg.
Ongame hálózat 20 órás MTT 5$ buy-in. Imdulók száma 1.600-1.800 átlag.
Induló chip:1.500 Vak: 10-20
Az elején muszáj felépíteni 5 számjegyű készletet, hogy utána könnyebben vegye az akadályokat az ember.
Kérdés? Milyen az asztal? Amennyiben van két aggro, akkor elindítják az ólin lavinát, és sok parti preflop dől el akár 4-5 résztvevővel. A magas párok eselye, ugye itt romlik, mert beeshet vkinek a 7T-re a sora stb.
A taktikám, 100 vakszintig előlről emelek 3-5 közt, általában mindig van 1-2-3 megadó. Egyszínű kapcsolódó lappal 67-től felfelé 9To esetén is emelek, magas párok limp, úgyis lesz emelő, aztán rátolni.
Egy ellenféllel szemben A8-tól már hajlandó vagyok megadni, persze függ, hogy neki mennyivan, ill. nekem mennyim van. Amennyiben aggro, akkor szívesen.
Hijacktől kezdve, A5-től rátolom.
Amennyiben sikerül az első fél-háromnegyed órában 10.000 környéki, v. feletti stackket építeni, akkor visszafogom magam, és csak jó lapra vagyok hajlandó akciózni. Itt már Ax-re nem vállalok fel 3-4es ólinokat, csak AQ-tól feljebb verekszem azokkal, akiknek eléri a készlete, az enyém 60%-át, vagy felette, főleg ha aggro.
Az egy óra elteltével, az átlag 5800-6300 zseton, eddigre, 950-1050 playa marad. Az átlag 80-120% közötti csppel, már labdába tudok rúgni.
Mindig ámulok-bámulok, hogy vannak, akik egy kör után már 15K állnak, szünetig 35-40-45K gyüjcsikéznek össze. A megfigyelésem ezekről viszont az, hogy nem Ők kerülnek az uccsó asztalra.
...hogy a Patrik Antonius fizessen Nektek egy kisfröccsöt!
Cikket nem tudok a dolgról, csak saját tapasztalataimat osztom meg.
Ongame hálózat 20 órás MTT 5$ buy-in. Imdulók száma 1.600-1.800 átlag.
Induló chip:1.500 Vak: 10-20
Az elején muszáj felépíteni 5 számjegyű készletet, hogy utána könnyebben vegye az akadályokat az ember.
Kérdés? Milyen az asztal? Amennyiben van két aggro, akkor elindítják az ólin lavinát, és sok parti preflop dől el akár 4-5 résztvevővel. A magas párok eselye, ugye itt romlik, mert beeshet vkinek a 7T-re a sora stb.
A taktikám, 100 vakszintig előlről emelek 3-5 közt, általában mindig van 1-2-3 megadó. Egyszínű kapcsolódó lappal 67-től felfelé 9To esetén is emelek, magas párok limp, úgyis lesz emelő, aztán rátolni.
Egy ellenféllel szemben A8-tól már hajlandó vagyok megadni, persze függ, hogy neki mennyivan, ill. nekem mennyim van. Amennyiben aggro, akkor szívesen.
Hijacktől kezdve, A5-től rátolom.
Amennyiben sikerül az első fél-háromnegyed órában 10.000 környéki, v. feletti stackket építeni, akkor visszafogom magam, és csak jó lapra vagyok hajlandó akciózni. Itt már Ax-re nem vállalok fel 3-4es ólinokat, csak AQ-tól feljebb verekszem azokkal, akiknek eléri a készlete, az enyém 60%-át, vagy felette, főleg ha aggro.
Az egy óra elteltével, az átlag 5800-6300 zseton, eddigre, 950-1050 playa marad. Az átlag 80-120% közötti csppel, már labdába tudok rúgni.
Mindig ámulok-bámulok, hogy vannak, akik egy kör után már 15K állnak, szünetig 35-40-45K gyüjcsikéznek össze. A megfigyelésem ezekről viszont az, hogy nem Ők kerülnek az uccsó asztalra.
...hogy a Patrik Antonius fizessen Nektek egy kisfröccsöt!
"És miért? Mert a moronja allint tol 27o-val, amit 6-an becallolnak, és turn után már fullja lesz---Kb ezek a tagok annyit értenek a pókerhez, mint én az állattenyésztéshez....
na, de erről beszélgettünk is pont :) most az online rebuy a téma, ezért arról írók
szóval kezdés +1 rebuy, ez alap
ezután minden húzóra allin a postflop játékban
sokkal szélesebb emelő és calloló range (kis pp még setvalue alatt is, connector utg/utg+1 emelésre) limp anytwo suited
nagyobb bbemelés monsterrel és jó lappal
addon
a rebuy nálam 3-9ig szokott lenni. aki nem akar ennyit költeni, az ne menjen rebuyos versenyre, nem értette meg a lényegét.
a cél a 6-7-8 kezdőchip elérése az addonnal
gl
ez jol hangzik. en monsterrel, ha lattam mar több ilyet az asztalon, s megadtak, akkor pre-ollé.
Ja, igen! Ezt kifelejtettem az előbbiből, pedig bennem volt a gondolat.
Nem kezdek úgy, hogy rögtön vásárolok, de ha a 30%-át elvesztem, akkor veszek. Vagy, ha sokáig szemetet kapok, és 3-4 is ül már 3-4K felett akkor rátöltök, hogy legyen mivel lődözni.
Maximum 5-6 buyinra vagyok hajlandó. Ezt az alapján lőttem be, ha ITM-be kerülök, akkor nullszaldósra jön ki.
....hogy az Eli Elezra fizessen Neked egy kisfröccsöt!
ivan41 reagáltam neked a bad beat topicba :)))
Ja, s ha majd nekem írsz, nyugodtan vedd bele Kara Scottot,s lehet inkabb pezsgőzne :D :D :D