river value bet? (deep stack)
MP1: 3,000
MP2: 2,990
CO: 2,980
BTN: 2,960
SB: 2,980
Hero (BB): 3,000
UTG: 3,130
UTG+1: 2,980
Pre-Flop: (30) Q:heart: A:diamond: dealt to Hero (BB)
UTG folds, UTG+1 calls 20, 6 folds, Hero raises to 100, UTG+1 calls 80
Flop: (210) 5:heart: K:heart: 6:spade: (2 Players)
Hero bets 120, UTG+1 calls 120
Turn: (450) Q:spade: (2 Players)
Hero bets 290, UTG+1 calls 290
River: (1,030) 7:spade: (2 Players)
Hero bets 510, UTG+1 folds
Results: 1,030 Pot
Hero mucked Q:heart: A:diamond: and WON 1,030 (+520 NET)
minden utcan lassan tartott
river szerintetek?
vagy inkabb c/c?
Én ugyanígy nyitottam volna riveren :)
ha nem kor vagy pikk jon, c/c jatszottam volna
de igy, ha csekkelek, pot meretu hivast mar nem adtam volna meg
ugy gondoltam, hogy 50% kb, hogy nekem van a jobb lapom
de erre a lapra 80%, hogy rabluffol, ha csekkelek
De mire fizetett ki turnig szted??A heart flösh drawra callot nem?Szóval ha kör(asszem ez a heart:) ) jön akkor ugyanúgy nyomtam volna a "value" beted?
De mire fizetett ki turnig szted??A heart flösh drawra callot nem?Szóval ha kör(asszem ez a heart:) ) jön akkor ugyanúgy nyomtam volna a "value" beted?
Én nem hívnék a riveren. Nem sok value-t érzek benne. Végülis egy király, majd király és dáma magas boardon is hívtál. Ezek után a river check-ed nem feltétlen utal gyengeségre, sőt az addigi játékod alapján viszonylag erős vagy. Kevesen fognak itt blöffölni. Annál többször lesz viszont az ellenfélnél egy király, amit ennyiért úgyse dobna el, viszont a passzod esetén sokszor ő is passzolna. Szóval sztem ez inkább egy olyan river, ahol az ellenfél részéről egyáltalán nem automatikus egy blöff, részedről value a hívásban nincs, míg ha hívsz, akkor úgyis csak jobb lappal adják meg.
Érdekes szitu. Nem is tudom, lehetett nála színváró 10Js 89s, királyt nehezen tudom UTG+1 ből elképzelni. Ezért én valószinű check callra játszottam volna...
Nálam is check/call.
c/c mennyi? pot-ot is? gondolom overbet shove-t nem
c/c mennyi? pot-ot is? gondolom overbet shove-t nem