Rossz jatek. De mennyire???
sziasztok!
Eloszor is bocs, hegy nem hasznalok ekezeteket, de az angol bill. kioszatashoz vagyok szokva, s magyarul sajnos eleg lassan tudok gepelni.
Kritikakra lenne szuksegem az alabbi party-val kapcsolatban:)
Nekem is van boven kritikai megjegyzesem, csak szeretnem, hogy jobban tudatosuljanak bennem, hogy milyen hibakat kell(ene) elkerulnom:)
(5+1-es elo jatek; kisvak pozicio; kisvak-nagyvak:200 - 400, 2.szint, kb.
a 35. percben jarunk. Indulo zseton 15.000, nalam ekkor kb. 16.000. Eddig ket partyban jatszottam, az elsoben limp-eltem(sok resztvevos 77 kezben), majd flop elott dobtam a mogottem jovo durva reraise-re miatt. Masodik party-t flop utan meg tudtam nyerni.)
A party:
PREFLOP:
37o-em volt (ez mar rosszul kezdodik:), kisvakkent limpeltem vele(7:1-hez eselyt nem tartottam annyira rosszank, rossz flop eseten check-fold-ot jatszottam volna); negyen voltunk partyban. Az egyik srac kez elott akart emelni, igy nem emelhetett, s az elotte levo srac pedig azt mondta, hogy o is emelni akart, de igy mar csak limpel.
Magas lapokat sejtettem naluk, esetleg pocket-et.
FLOP(1600 a potban):
egyszinu 257 (egyik sem az en szinem - pontosabban nem voltak azonosak a 3-as lapom szinevel)
Korbe check.
TURN(1600 a potban)
Ujabb 7 (drillem van)
Hibasan emelek 3000-et(1500-ot akartam, csak rossz zsetonokat fogtam meg:) Ketto ember dob, a harmadik reraise 7000, en erre okosan all-in mentem, amit emberunk A9s(flush-el) keszsegesen elfogadott, s sikerult kiesnem, mert nem fullosodtam a riverre(szegyeltem is volna magam).
Velemenyek? (Ha egyaltalan lehet erdemben velemenyezni ezt az elcs*szett party-t) Ki hogyan jatszotta volna? (persze ha vki. jatszott volna ezekkel:)
koszi!
sziasztok!
lazy
Hát én inkább preflop fold de ha már bementél a játékba az, hogy neked tunre drilled lett még nem jelenti azt, hogy valaki nem slowplayel egy flopflusht vagy akár náluk is lehet 7es nagyobb kickerrel vagy kézbe 55, 22 amivel szintén vernek. Úgyhogy szerintem rossz játék volt. Eléggé:)
Hát én inkább preflop fold de ha már bementél a játékba az, hogy neked tunre drilled lett még nem jelenti azt, hogy valaki nem slowplayel egy flopflusht vagy akár náluk is lehet 7es nagyobb kickerrel vagy kézbe 55, 22 amivel szintén vernek. Úgyhogy szerintem rossz játék volt. Eléggé:)