Nos, ezt hívják coolernek.
Köszi a segítséget! Hát igen, maximálisan cooler szitu. Jogos a preflop dobás teljesen. Ha nincs eytra stack nálam vagy nagyobbat emel, rögtön dobom. Flopolta a szettet és ha nem csekkeli el, akkor dobok. Szerencsétlenül alakult és nagyon bosszantó, hogy pont riverre pározódott be a board. Ha bármi más jön, 4. helyről sima chip leader lettem volna dupla annyi stack-el, mint az utánam jövő.
Szinte garantált lett volna a győzelem (mert nagyon jól ment addig), de minimum a top 3. Így az első helynek járó 750$ helyett kaptam 19$-t. Ez a póker, tudom, benne van! De bosszantó. Főleg ha érzed, hogy jó játszol végig és tiéd a pálya..
Légyszíves vki hozzáértő elemezze már ezt a partit hogy elrontottam-e ezt a partit. Köszönöm
Hero (KK - Button) loses - three of a kind, jacks wins over a pair of aces and a pair of kings and high card ace - submitted 09-07-2010 - 18:01 pm - Poker Hand Replays
Légyszíves vki hozzáértő elemezze már ezt a partit hogy elrontottam-e ezt a partit. Köszönöm
Hero (KK - Button) loses - three of a kind, jacks wins over a pair of aces and a pair of kings and high card ace - submitted 09-07-2010 - 18:01 pm - Poker Hand Replays
Persze én is így gondoltam de szerintetek a 9000es stacknek illett volna eldobni AKt ha meg nem is akarta akkor azonnal raise all in kellett volna mennie nem. Abból gondoltam hogy talán eldobhatja mert csak megadott és elég gyenge move sztem, azért reménykedtem mert legtöbbször az ilyen több stackes játékosok szoktak lemákolni mint ahogy most is történt:( Na de ilyen póker:D Köszönöm a hozzászólásokat...
Az elsőt Én inkább badbeatnek nevezném, mint coolernek,de pre fold alapból, második std obv.
huha, meg sosem makoltak le?:)
felre a viccel.
A read szinte 100%, flop check, turn minraise FD boardon set lesz.
tehat turnon tokeletes az allin, neha behuzza. ez van.
makkeroknak all a vilag:D
KisA
Hero (TT - Small Blind) loses - a pair of queens wins over a pair of tens and a pair of eights - submitted 09-08-2010 - 20:00 pm - Poker Hand Replays
Kérnék erről a handről véleméyneket légyszíves, ki hogy csinálta volna?
Kérnék erről a handről véleméyneket légyszíves, ki hogy csinálta volna?