$22-os tournament-- push kerdes
A kerdes az, hogy itt megeri e pusholni. kb. 30 ember van hatra.
weaktight | Hand | 9Qs - No Limit Holdem Tournament
Szerintem feszes vakoknál lehet +EV a push, stackméret is pont jó az allinre, FT még relatív messze van, tehát lopni is indokolt, mert kell a zseton, megérheti itt pusholni. Ha nem ülnek mögöttem olyanok, akik túl lazán adnak meg, akkor kb. 22+ A5s+ A7o+ K9o+ K7s+ Q8s+ QTo + JTo+ J8s+ T8s+ talán 78s - 79s ranggel azért már tolnám. Ha van - vannak lazábbak, akkor a gyengébb offsuit kombókat kivenném. Sok függ a saját imagetől is, mert ha harmadszor pusholnék zsinórban, akkor ezt lehet, hogy kihagynám, de ha már pl. többször átment rajtam a vak az utolsó lopási kísérlet óta, vagy sok a pre emelés, és nincs tér a játékra, akkor push.
Nagyban függ az imidzsemtől, ha előtte feszesen játszottam, és a mögöttem ülők relatíve feszesen callolnak/gondolkodó játékosok, akkor talán mehetne. Ha lazán játszottam eddig is, akkor nem. Inkább megvárnám sb-btn pozíciót és pusholnék any2-vel. De valóban nagyrészt az imidzsünktől függ. Mondjuk én micro-low játékosként alapból feszesebb vagyok, szóval lehet itt már más a dörgés.
ez push
Koszi a hozzaszolasokat! Ez szerintem is push, nyilvan van olyan szitu amikor nem, mint peldaul az elobb emlitett 2szer push elotte. Ezt azert raktam be ide, mert ez a hand egy fogadas targya:)
Koszi a hozzaszolasokat! Ez szerintem is push, nyilvan van olyan szitu amikor nem, mint peldaul az elobb emlitett 2szer push elotte. Ezt azert raktam be ide, mert ez a hand egy fogadas targya:)