Póker Fórum Archívum > Multi table > Segítség, lenullázódtam!

pszibu
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 29. 19:43

És amilyen mákos, egy héten belül megint beránt egy 1+rby turbot!
Ő az a játékos, akinek a tehetsége és a szorgalma megvan, kár, hogy menthetetlen.

csak csinált promónak egy grafikont, mert az elején ezt hiányolták az emberek... szóval ki akar sztékelni? :D

JuhaAasz
Válasz pszibu kommentjére
2013. jan. 29. 19:51

menthetetlen. függő. pénzt nem értékeli egyáltalán. nem értem, hogyha nem csőgazdag, mert gondolom nem az, akkor hogy a picsába nem tudja értékelni azt az orbitális pénzmennyiséget, amit lehet a szülei összesen kerestek mióta élnek?

javítás: erősen túloztam :D azért az a ~20k feletti dollár még megkereshető két szülőnek 10 év után

BLaci77
Válasz Kocek kommentjére
2013. jan. 29. 21:20

Elment 2oram meg elolvastam a masiko oldalon a naplot,valamint ez a forum topicot is. Incredible.... Jatszottam parszor vele egy asztalon es emlekszem neztem is az opr en hogy vannak eredmenyek. De az olvasottak tudataba.......a Orult vagy kocka,de szemembe Kiraly. Latunk mi meg az FTP-n jatszani a highstakes asztalainal,megha csak lehet egy picit is. GL es szerintem a PA felvehetne kockaval a kapcsolatot,nem kell nekunk Chuck Bass mikor van egy kockapokerunk.

lecso10
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. jan. 29. 21:43

Elment 2oram meg elolvastam a masiko oldalon a naplot,valamint ez a forum topicot is. Incredible.... Jatszottam parszor vele egy asztalon es emlekszem neztem is az opr en hogy vannak eredmenyek. De az olvasottak tudataba.......a Orult vagy kocka,de szemembe Kiraly. Latunk mi meg az FTP-n jatszani a highstakes asztalainal,megha csak lehet egy picit is. GL es szerintem a PA felvehetne kockaval a kapcsolatot,nem kell nekunk Chuck Bass mikor van egy kockapokerunk.

Én is most olvasom a naplóját, Jól értem,h egy jó darabig segédprogram nélkül tolta, de már addig is volt 9k$ stb nyereménye is tornákon?

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 29. 21:52

Hát ez kééész! Sunday500 ft bubbleban elment a netkapcsolata. Besírtam! :D

Gsaghy
Válasz Kocek kommentjére
2013. jan. 29. 21:58

En meg csak a naploja elejen jarok,amit meg 2010ben irt,ahol 1dollaros donokat tol eppen,es mar csak xxxvpp kell a paltinumhoz........WTF 1dollaros teten,kiveri a platinum start?

jabyga
Válasz Kocek kommentjére
2013. jan. 29. 22:12

Ne spoilerezzetek már! :D

zoltanh
Válasz Kocek kommentjére
2013. jan. 29. 22:15

Hol található ez a híres blog, napló? piros vagy barna oldal, illetve milyen néven kell keresni?

Maxxxika
Válasz Gsaghy kommentjére
2013. jan. 29. 22:16

En meg csak a naploja elejen jarok,amit meg 2010ben irt,ahol 1dollaros donokat tol eppen,es mar csak xxxvpp kell a paltinumhoz........WTF 1dollaros teten,kiveri a platinum start?

Akkor rs03rs03-ról még nem is hallottál szerintem:

https://poker-akademia.com/hirek/nemzetkozi_poker_hirek/supernova_fokozatban_az_1$_os_sng_grinder/

scopeon rákeresel, félórára kiütöd a szervert :D

mati1979
Válasz zoltanh kommentjére
2013. jan. 29. 22:20

Hol található ez a híres blog, napló? piros vagy barna oldal, illetve milyen néven kell keresni?

én régebben beleolvastam aszem a piroson, de most rákeresek én is :)

Élő ügyfélszolgálat