Fuhh én nagyon kíváncsi vagyok erre a srácra, egyszer 0,25$ sessiont tolt tizenhatmillió-csillió asztalon , másnap pedig az összes nagy versenyen ott van.
Ez csak azért van így mert elfogy a pénze ?(ahogy ö is írta rossz BRM) -de akkor mi a ****omból van pénze a nagy MTT-re ha elözö nap még nem volt neki ?
Hétfö 0,25$ session
Kedd 55$++ MTT session
Szerda 1$ és 1,5$ session ötvenháromezerasztalon
Csütörtök 100$++ MTT SESSION MEGINT ?
Ezt nem értem egyiknapról a másikra tölt fel több ezer dollárokat , vagy kér vagy mi a tökökm ?
Én régebben azt hittem hogy akor tolja a 0,25$ versenyeket ha ugy ézi hogy nem megy neki a játék (bár ha így lenne egy magasan képzett player le se ülne játszani)
Vki belinkeli nekem a blogját , ha van ?
Vki belinkeli nekem a blogját , ha van ?
A magyar MTT-s Ilsidur
Az biztos, hogy a heti fun adagom megvolt :D Félelmetes a srác.
"Hétfö 0,25$ session
Kedd 55$++ MTT session
Szerda 1$ és 1,5$ session"
Na még találjátok ki, hogy mekkora mtt guru. Az idézett példából világosan látszik, hogy miről is van szó. Pár dolcsiból iszonyat munkatempóban egy valószínűleg feszes ABC játékkal összegrindolja a lét, majd a magas téteken szanaszét szedik és elszórja. Attól, hogy valaki szétkapja a 10centes meg 25 centes sng-k mezőnyét, még ordas fish lesz a 109 rby-on! Időnként oda mákolja magát az 1rby és hasonló tornákon, amivel csinál pár nagy score-t. Oda mákolja magát a sunday 500-n is, ez sem bizonyít semmit, elég megnézni hány fish nyert az utóbbi időkben nagy pénzt a major tornákon! Aki ismeri elmondja, hogy nem fejleszti a játékát, nem tanul, etc. Tehát van egy micro tétre működő játéka, amit bárki elsajátíthat akinek 80-nál nagyobb az iq-ja. Összegrindolhatná ezzel kényelmesen a havi megélhetését, ehelyett beül a cápák közé, mert azt hiszi ő a született tehetség! Az egyetlen dolog amiért tiszteletet érdemel, az a kitartása és a munkabírása!
Ezzel azért nem értek egyet teljesen!Több nagy nyereménye van,egyedül a bankroll használata okoz neki problémát de nagyon.Tudás nélkül ennyiszer nem lehet nagy nyereményt elérni...
"
ABC játékkal összegrindolja a lét, majd a magas téteken szanaszét szedik és elszórja. Attól, hogy valaki szétkapja a 10centes meg 25 centes sng-k mezőnyét
Ezzel azért nem értek egyet teljesen!Több nagy nyereménye van,egyedül a bankroll használata okoz neki problémát de nagyon.Tudás nélkül ennyiszer nem lehet nagy nyereményt elérni...
Ez aztán más megvilágításba helyezi a dolgot....