akit érdekel esetleg holnap és holnapután lesz 50 FPP-ért 99 ticket garantált szatellit verseny a SM-ra
akit érdekel esetleg holnap és holnapután lesz 50 FPP-ért 99 ticket garantált szatellit verseny a SM-ra
ne rontsd a bizniszem, még valaki kitalálja, hogy egy fél sapiért megveszi :D :D :D
na ne már! ki az a bolond, aki a sapeszát odaadja egy nyamvadt SM-ticketért...
hol lehet ezt megtalálni? pontosan mikor lesz? thx :)
én indultam a tegnapin, vmi 2500 induló volt, 5 perces turbó vakszintekkel, 40 perc után allin parádé, A9-el betoltam, amikor már csak 500-an voltunk, A7 elfogadta, és flushhel nyert.
wp
no, beneveztem az 50 FPP-s satelitre, kb. 4-5. leosztas, AKs középen 10/20-as vakoknál, előről emelnek 100-ig, én reraise 320-ig, 4bet kb 500-ig. Call. Flop K49, csávókám valami minimálisat nyit, én reraise, ő is reraise - nekem már all-in, adom - mutat 99. Fasza, potty, köszi.
Engem is érdekelne egy olcsóbb SM ticket. Keress meg ha még aktuális.
no, beneveztem az 50 FPP-s satelitre, kb. 4-5. leosztas, AKs középen 10/20-as vakoknál, előről emelnek 100-ig, én reraise 320-ig, 4bet kb 500-ig. Call. Flop K49, csávókám valami minimálisat nyit, én reraise, ő is reraise - nekem már all-in, adom - mutat 99. Fasza, potty, köszi.