Póker Fórum Archívum > Multi table > Suited connectorral pozícióból CL stackért

technoinside
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 22. 21:40

nyílván gyenge játék a limp, de ebben az esetben pot kontrollnak kiváló lett volna
nem kapsz 3betet, alacsony marad a pot, ha nem talál be a flop akkor easy fold és nem buktál 4bbnél többet
ekkora stackel én sem szeretek kétes helyzetekbe belemenni, túl sokszor jártam már hasonlóképp

High_TT
2009. márc. 22. 21:41

Te mivel vállalsz kockázatot, csak magas lapokkal, meg párokkal? Ajánlom nézd meg, h breeth, vagy akármelyik nagy online menő mennyi ilyen lappal emel, aztán alkoss véleményt. A szituáció teljesen standard szerintem.

Tudom én azt nagyon jól.Elég rosszul fogalmaztam.Természetesen én is játszok suited-connectorokkal.Csak nem ebben a szituban.

High_TT
Válasz High_TT kommentjére
2009. márc. 22. 21:45

kifejtem:Jó játék a 150-ig való emelésed de a call 1az1 ellen sztem nem a legjobb.SC-ok muliway partikban játszanak jól és nem HU-ban.

fejes1988
Válasz High_TT kommentjére
2009. márc. 22. 21:50

kifejtem:Jó játék a 150-ig való emelésed de a call 1az1 ellen sztem nem a legjobb.SC-ok muliway partikban játszanak jól és nem HU-ban.

úgy voltam vele, hogy postflop lejátszom pozból, mert nagyon gyenge volt.
én azt mondom, h ennek ellenére nem volt rossz call. és ilyen szituációkat kell megnyerni ahhoz, hogy megnyerhess egy tornát.

technoinside
2009. márc. 22. 21:55

Akkor most komolyan, miért is van most itt ez a hand?
Szerinted ez teljesen standard és jó játék volt, akkor nem tudom mi értelme volt topikot nyitni neki és azt kérdezni hogy jó volt e a megjátszás.

fejes1988
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 22. 21:58

Akkor most komolyan, miért is van most itt ez a hand?
Szerinted ez teljesen standard és jó játék volt, akkor nem tudom mi értelme volt topikot nyitni neki és azt kérdezni hogy jó volt e a megjátszás.

igazad van, bannolom is magam. nagy szomorúságomban bepostoltam :)

technoinside
2009. márc. 22. 22:08

igazad van, bannolom is magam. nagy szomorúságomban bepostoltam :)

Akkor 1x még összefoglalom, utánna nem is érdekel tovább a dolog.

Arra akartam rávilágítani h nem minden sc-vel kell 3betelt potba játszani ennyire korai szakaszában a versenynek, nyílván megvolt hozzá a stack, pozíció, de akár ezt 4bb-ért is megnézhettük volna (mint mondtam keverednek a játékstílusok, persze a végeredmény valószínűleg ugyanaz, és akár elkönyvelhetjük egy jó játéknak is.)

Állítottad h ez standard játék + szituáció volt, (=) azaz nincs mit rajta beszélni.
Legközelebb lehetne a topik címe az h "Vazze már megint lejavulták a 2páromat (de azért írjátok be h peches vagyok köszi)"

Élő ügyfélszolgálat