nyílván gyenge játék a limp, de ebben az esetben pot kontrollnak kiváló lett volna
nem kapsz 3betet, alacsony marad a pot, ha nem talál be a flop akkor easy fold és nem buktál 4bbnél többet
ekkora stackel én sem szeretek kétes helyzetekbe belemenni, túl sokszor jártam már hasonlóképp
Te mivel vállalsz kockázatot, csak magas lapokkal, meg párokkal? Ajánlom nézd meg, h breeth, vagy akármelyik nagy online menő mennyi ilyen lappal emel, aztán alkoss véleményt. A szituáció teljesen standard szerintem.
kifejtem:Jó játék a 150-ig való emelésed de a call 1az1 ellen sztem nem a legjobb.SC-ok muliway partikban játszanak jól és nem HU-ban.
kifejtem:Jó játék a 150-ig való emelésed de a call 1az1 ellen sztem nem a legjobb.SC-ok muliway partikban játszanak jól és nem HU-ban.
Akkor most komolyan, miért is van most itt ez a hand?
Szerinted ez teljesen standard és jó játék volt, akkor nem tudom mi értelme volt topikot nyitni neki és azt kérdezni hogy jó volt e a megjátszás.
Akkor most komolyan, miért is van most itt ez a hand?
Szerinted ez teljesen standard és jó játék volt, akkor nem tudom mi értelme volt topikot nyitni neki és azt kérdezni hogy jó volt e a megjátszás.
igazad van, bannolom is magam. nagy szomorúságomban bepostoltam :)