Sunday Storm bubble után: jó enemytől a call?
weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament
Itt a kérdés adott. Szvsz ellenfél egész preflop játéka ahogy van szar, de ítéljétek meg ti is.
Nálam 19/14 az összstat, enemy 31/25-öt tolt, láttunk tőle már borzalmas partit.
weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament
Itt a kérdés adott. Szvsz ellenfél egész preflop játéka ahogy van szar, de ítéljétek meg ti is.
Nálam 19/14 az összstat, enemy 31/25-öt tolt, láttunk tőle már borzalmas partit.
Az ő callja?Határozottan -EV még az emelése is szerintem..
de hülye vagyok. Most látom hogy a 77 te voltál. Az ellen meg a JK. Nem adnék 14BB-t még JKo al. 10-11 et adnék még pluszba. Meg inkább CO BTN SB BB csatába.
Az ő callja?Határozottan -EV még az emelése is szerintem..
Sztem jó a call. Ha már 3BBzik, akkor 17bb eff. én se dobnám. Főleg, hogy ez a storm eléggé turbo verseny(mégha 10percesek a szintke akkoris).
Az emelés az biztos hogy jó a JKo al. De a call az 100% hogy nem.
Az emelés az biztos hogy jó a JKo al. De a call az 100% hogy nem.
Sztem az emelés az ami semmiféleképp nem jó. KJo nem túl erős abból a pozicíóból szvsz, másfelől 3bb-t nem igazán ajánlatos már a verseny ezen szakaszában nyitni, inkább olyan 2,5bb körül...
Igen az elég sok a 3BB. De a 3 kicsinek aki utána allin mehet call mindenkinek neked meg a 47Ks nak dobnia kéne szerintem. Én emelnék vele de csak4Kig itt már elég a 2BB.