Póker Fórum Archívum > Multi table > százalék eladás itmbe érve

titcar
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. szept. 18. 18:58

A WSOP FT-vel kapcsolatban elolvastam a cikket, de mivel nem tervezek %-ot venni min 10k usd-ért, szerintem csak időelb@szás agyalni rajta, hogy ki a hülye :D

én nem agyalok rajta, határozott elképzelésem van arról, hogy korrekt biznisz-e vagy sem, csak kíváncsi vagyok, hogy hoygan gondolkodnak emberek :D

jak1
Válasz titcar kommentjére
2013. szept. 18. 19:12

érdekes (bár nem meglepő), hogy egy wsop ft kapcsán 30an beírják, hogy mekkora ****** a csávó, de ide szinte senki nem fejti ki, hogy miért is :D

Brendon a roi meg az icm-et nem kéne összemosni :)

Nem szimpatikus. Ezen nincs mit megmagyarázni.

Sai
Válasz jak1 kommentjére
2013. szept. 18. 19:40

Átlagstackünk 1000$-t ér (ha jól számolom) a fizetési lépcsők sztem 1000 embernél kb lényegtelenek, a 10% ROI-ból elvileg lehetne becsülni, hogy mennyi edge-ünk van ITM után (ehhez ugye kellene egy ITM% is), de biztosan alacsonyabb, mint 10%, én olyan 1-2% MU-t pakolnék rá, hogy jól jöjjek ki a dologból, így 1%-ot mondjuk 10.2$-ért árulnék :) Persze tulképp annyiért árulnám, amennyiért csak veszik, jó játékostól meg 10$-nál többért nem vennék :)

A WSOP-os ajánlat meg korrekt lenne, ha nem lenne adó, amennyiben az ICM-et elfogadjuk, mint helyes becslést a várható értékre.

BrenDoN
2013. szept. 18. 19:51

én nem agyalok rajta, határozott elképzelésem van arról, hogy korrekt biznisz-e vagy sem, csak kíváncsi vagyok, hogy hoygan gondolkodnak emberek :D

Jah, nem is azt mondtam, hogy te agyalsz rajta :)

Amúgy szerintem az a korrekt biznisz, ahol betartják az előre megbeszélt feltételeket, bármi is legyen az, maximum az egyik fél rossz üzletet köt.

mmm
2013. szept. 18. 20:38

Chip count szerint számolnék,mivel icm-et 1000fő-re nem tudom milyen programmal tudok nézni.

Chip count szerint ugyebár 1%: 8,25+1,75$(de 10-ért írnám ki, a félreértések miatt)
10% roi: Mtt-n 10%-os roi alatt ki is venne ? Szóval ezt én nem tudom érdemlegesen beépíteni egy 1000fős mezőnynél.

Viszont mondjuk 10szeres vagy negyed stacknél tuti nagy az eltérés az icm és chip count között, olyan esetekben fogalmam sincs,hogy számolnék.
Valószínűleg 10szeres stacknél kiírnám 1% 82,5+1,75$ , és senki nem venne, negyed stacknél meg nem adnám el.

Élő ügyfélszolgálat