Szendvics-alapanyagok beszállítása: 30 mp
Kávé megmelegítése: 20 mp
Kisdolog: 50 mp (megfelelő koncentrációval)
Nagydolog: – (vagy sz**ok az egészre)
En altalaban akkor megyek, ha ott van szunet, ahol mar magasak a vakok, es a tobbin meg nem akkorak, nalam eleg nagy problema a dohanyzas, es nem ritka, hogy 9+ MTT-t jatszok egyszerre! Kapok egy bad beatet, aztan lesz!§'"k mindent, felellok es elmegyek cigizni! :D
Zolee: Belabacsi tenyleg durvan nyomja, nem is tudom hogy lehet ember ilyenre kepes... 4 teremben jatssza parhuzamosan (PS, Party, FTP, es most a Bodoggal csinalta meg a Triple Crown-t a P5's-on), es nem ritka, hogy csak a PS-en 10, vagy tobb verseny megy egyszerre, ja esraadasul tobb SH is van benne! Ja es este 8-9-10-tol reggel 8-9-10-ig... Szunet nelkul! Eleg durva...
Mintha többször is cigi-leszokást emlegettél volna nemrégiben...
(Pénteken Vásárhely, megvan a megafon, további jó kintlétet! :D )
Le is szoktam 3 honapra...
Remelem besul a meccs, mint a lokaki ellen :D
megoldás: notebook
viszem mindenhová. Konyhába wc-re, kertbe :)
megoldás: notebook
viszem mindenhová. Konyhába wc-re, kertbe :)
Ha csak a kajálással van gond, akkor két megoldási javaslatom is van:
1. csinálj előre pár szendvicset, amit csak ki kell venni a hűtőből, pár másodperc az egész - 28 nm-es garzontulajdonosok előnyben :)
2. miután kevés anyuka olyan kedves, hogy nemcsak tolerálja kicsi fia online pókerezését, de még egy rántottát is összedob hajnali fél négy magasságában, marad a barátnős megoldás - szintén necces, de ismerek olyat, akinél működik. :D
én egyszerre 4-et tolok, annyi fér el a képernyőn anélkül hogy ne gúvadjon ki a szemem. sosem gond, ha kimarad néhány hand, de általában akkor megyek ki, amikor valamelyiken szünet van, a többin meg korai pozícióban vagy vakon vagyok, ez azért össze szokott jönni néha :) az a fél perc nekem elég,h megszerezzem (kiengedjem) amit akarok.:) nem olyan nagy a kecó.
ha valamelyik sikerül összemákolni valami fizetőset, akkor meg kivárom a szüneteket. amikor már csak 1 asztal maradt, de mondjuk FT, és mondjuk hajnali kettő van, majd elalszok, akkor a szünetben én szoktam nyomni 10 fekvőtámaszt + guggolást, az felviszi a vérnyomásomat. :)
egyébként érdekes, amit írtok a multitable-ingről illetve a 12órás sessionökről. főleg tornán, ahol a legvégén igensok múlik a koncentráción, muszáj fittnek lenni. nem véletlenül futnak/úsznak sokan. vagy szednek valamit :)
én pl most próbáltam ki egy bogyót, guaravit a neve a hatóanyagnak, egész jól felpörget, természetes kávépótló, így a szünetben nem kell ilyemivel töltenem azt a rengeteg szabadidőt.
2. miután kevés anyuka olyan kedves, hogy nemcsak tolerálja kicsi fia online pókerezését, de még egy rántottát is összedob hajnali fél négy magasságában, marad a barátnős megoldás - szintén necces, de ismerek olyat, akinél működik. :D
Zsipali menyasszonya a legszebb, de nagyon utálja a pokermániáját. Én 3 év után szakítottam a barátnőmmel, Zsipalié egyből azt kérdezte: "Ugye a poker miatt szakítottatok?" :D
Egyébként az enyém jól tűrte, még náluk is játszhattam, de ha éhes volt és nálam voltunk, akkor a legnagyobb versenyem közben is képes volt kikönyörögni, hogy vigyek neki egy kis kaját, nemhogy még ő hozzon nekem...
Áhh, szóval egyik nő se tökéletes.