Team-szervezés
sziasztok, elég rég foglalkozom a pókerrel és azon belül is az mtt-ket favorizálom. Egy-egy párszáz dolláros eredménytől eltekintve nem sok sikerrel. Most az az ötletem támadt, hogy összeállhatnánk páran (4-5), és mondjuk heti rendszerességgel összeülhetnénk, és elemezhetnénk a hh-kat, megoszthatnánk tapasztalatainkat, stratégiát és kérdéses szitukat beszélhetnénk át. Egyszóval segíthetnénk egymásnak, mert szerintem ez nagy motiváló erő a fejlődésben, ha egymást "húzzuk". Én PS-en játszom leginkább (néha unibet vagy cake network), és kb max 10-15$ BI-s versenyeket játszom. Aki szerint ez jó és megvalósítható ötlet az kérem jelezzen!
ps: pokerstars nl10 FR casht is nyomom, és ezen a téren is szeretnék fejlődni, szal akit ez érdekelné, én arra is nyitot vagyok!
jó dolog az ilyen, főleg ha ténylegesen össze tudtok ülni. amúgy te online meetingre gondoltál?
jó dolog az ilyen, főleg ha ténylegesen össze tudtok ülni. amúgy te online meetingre gondoltál?
+1, jó ötlet
Én benne vagyok. Ha gondolod dobj egy PM-et.
Ahogy nézem,én lennék a 4.!Felőlem vágjunk bele!
Nekem is jo lehet!
tens1on ugy látom te is kecskeméti vagy akkor ez nekünk mehet élőben is!
Szerintem akkor írjatok email+skype elérhetőséget,és vegyük fel egymást!Emailben pedig egyeztetünk időpontról,tervekről stb...
Ugyanerre vevő lennék nl50-100 sh cashgame játékosokkal.
Valaki ?
nagyon jó, hogy így összejöttünk már ennyien. Akkor most az kéne, hogy tudjunk kommunikálni... Az én e-mailem k.daniel4@hotmail.com. Akit érdekel az írja meg nekem az elérhetőségeit (mondjuk skype, msn) és én továbbítom mindet azoknak akik írtak és akkor fel tudjuk egymást venni. a részleteket meg megbeszéljük utána.